Αύριο η φιέστα ανόδου της Σταυρούπολης!

Η Σταυρούπολη μετά από μια εξαιρετική πορεία όλη τη σεζόν πήρε δίκαια το “εισιτήριο” της ανόδου στη Β’ Εθνική, πιστοποιώντας το όραμα της διοίκησης της για ένα “υγιές” μπασκετικό project, το οποίο θα έκανε περήφανη όλη την περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο και θα το γιορτάσει την Τρίτη 10 Μαϊου στο κλειστό της Σταυρούπολης “Λ.Παπαδόπουλος” στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα που έχει προγραμματιστεί με τον Ερμή Λαγκαδά, στις 19:00.

Οι Stavs ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας, πολλά events και βραβεύσεις, ενώ στο ημίχρονο θα γίνει και αγώνας επίδειξης ανάμεσα σε ομάδες των τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου.

Θα γίνουν βραβεύσεις, χαιρετισμοί και ομιλίες από φορείς (Δήμαρχος Παύλου Μελά, εκπρόσωπος ΕΟΚ, Πρόεδρος ΕΚΑΣΘ,  κλπ.), θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην ομάδα οι “αφανείς εργάτες” που μόχθησαν όλη τη σεζόν, όπως και οι χορηγοί που στήριξαν εξ αρχής την όλη προσπάθεια. “Κορωνίδα” της εκδήλωσης η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή του 6ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής (από τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ και μέλους του δ.σ. της ΕΟΚ, Λ.Τάκη), ενώ θα διοργανωθεί και μια “μίνι” δεξίωση για τους καλεσμένους, με μπουφέ, όπως και σειρά άλλων εκδηλώσεων για τον φίλαθλο κόσμο.

Η Σταυρούπολη στις 10/5 στις 19:00 γιορτάζει!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top