Μεγάλο deal της ΑΕΚ για την ονοματοδοσία του κλειστού των Λιοσίων!

Σπουδαία κίνηση, που μπορεί να της δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα, φέρεται να έκανε η ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «euro2day.gr», η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έφτασε σε συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική για την ονοματοδοσία του κλειστού των Άνω Λιοσίων.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι «η διοίκηση της εταιρείας, υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Σταύρο Κωνσταντά, έχει βάλει στο στόχαστρο την αγορά της Δυτικής Αττικής, όπου διαβλέπει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου της.
Στο πλαίσιο αυτό, μαθαίνουμε, έκλεισε συμφωνία για την ονοματοδοσία του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, της μπασκετικής έδρας της ΑΕΚ, αλλά και κέντρου αθλητικής, πολιτιστικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Άλλωστε, μετά από δύο χρόνια lockdown αναμένεται στον χώρο σημαντική έξαρση σε συναυλίες και άλλα events, στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης της περιοχής.
Θυμίζουμε ότι παραδίπλα, στην περιοχή της Φυλής, εκτυλίσσεται και το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για τη δημιουργία σύγχρονου logistic hub, που θα είναι το μεγαλύτερο στη νοτιοανατολική Ευρώπη».
Όπως καταλαβαίνει κανείς, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο deal (που φέρεται να δούλευε εδώ και καιρό ο Μάκης Αγγελόπουλος) θα πρόκειται για καθοριστικής σημασίας εξέλιξη, αφού θα βάλει σε άλλη βάση τα οικονομικά της ΚΑΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top