Καστρίτης: “Τα παιδιά παλεύουν όλη τη χρονιά – Πιο μαχητικοί την Τρίτη”

Στην κούραση που υπάρχει στην ομάδα του Άρη στάθηκε στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Καστρίτης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Θεσσαλονικειών:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και τον τρόπο που μπήκε στο παρκέ. ‘Ηθελε να το δείξει από τη αρχή και να επιβάλει τους δικούς του κανόνες. Είχαμε προσπαθήσει να προετοιμαστούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, δεν ήμασταν όσο ανταγωνιστικοί θέλαμε. Το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν 34-13, νομίζω ότι εκεί ήδη το παιχνίδι έχει αρχίσει και κλείνει. Είναι μία ήττα που φαίνεται να έχουμε χάσει με 30 πόντους και εύκολα. Αλλά και πάλι θέλω να βγάλω το καπέλο στα παιδιά, η βδομάδα που ήρθε μετά την ήττα στην Πάτρα και με τον τρόπο που ήρθε δεν ήταν εύκολα για διαχείριση για αθλητές νέους, θέλαμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και φτάσαμε κοντά για ένα σουτ και στο σημείο να μας στεναχωρεί η 7η θέση. Είχαμε τραυματισμούς μέσα στην βδομάδα, ο Κέλι έχασε τη μητέρα του, αλλά τελικά αποφάσισε να μείνει και να στηρίξει την προσπάθεια, ένα ακόμα δείγμα του πως όλοι σκεφτόμαστε στα αποδυτήρια, οπότε για όλα αυτά έχω δικαιολογίες και δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα από τα παιδιά, θα ξεκουραστούμε μία μέρα και θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο. Καλώ τον κόσμο στο γήπεδο».

Για το τι θέλει να αλλάξει η ομάδα του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Είναι τέλη Μαϊου, έχουμε 10 μήνες, έχουμε κάνει 6 προετοιμασίες με τις διακοπές λόγω παραθύρων και κορωνοϊού. Είμαστε κουρασμένοι, αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε είναι να δείξουμε μαχητικότητα και διάθεση στο ματς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top