Διαψεύδουν το σενάριο “Μήτρου-Λονγκ” στον Παναθηναϊκό

Τις τελευταίες ώρες αναφέρθηκε σε ιστοσελίδα της Ιταλία – και συγκεκριμένα στo «brescianestro» – ότι ο Ναζ Μήτρου Λονγκ ετοιμάζεται να… εξαργυρώσει την εκπληκτική σεζόν του στη Μπρέσια με άλμα για τον Παναθηναϊκό.

 

Άλλωστε, ο 29χρονος γκαρντ έχει στοιχεία που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στο «τριφύλλι» και σε πολλές ακόμα ομάδες του υψηλού επιπέδου, ενώ φέτος ήταν εντυπωσιακός (16,5 πόντοι, 4,7 ασίστ και 4,5 ριμπάουντ ανά ματς με 57,2% στα δίποντα, 36,4% στα τρίποντα και 85% στις βολές) ως ο καλύτερος rookie της σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ζήτημα Μήτρου Λονγκ στους «πράσινους». Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δήλωσαν άγνοια για όσα γράφτηκαν και σημείωσαν ότι το σενάριο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί το εξής: Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ έχει ελληνική καταγωγή και θα μπορούσε να παίξει ως γηγενής στην χώρα μας, σε μία περίπτωση που θυμίζει τον Ντόρσεϊ, όμως, για την ώρα, δεν έχει πάρει το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του. Όπως δήλωσε πρόσφατα, ο άλλοτε γκαρντ των Τζαζ και των Πέισερς βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αναμονής και το ίδιο μάλλον ισχύει και σε ό,τι αφορά το επόμενο στάδιο της καριέρας του.

Μοιάζει πάντως σίγουρο ότι θα κάνει το… step up, αφού φέτος ήταν εξαιρετικός στο πρωτάθλημα της Ιταλίας και, μάλιστα, πριν λίγες μέρες έγραψε ιστορία με τους 38 πόντους που σημείωσε στο παιχνίδι με την Σάσαρι.

Πηγή: sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top