Η Εθνική ομάδα ανδρών και γυναικών 3Χ3 για το Europe Cup!

Αναχωρεί για την πρωτεύουσα του Ισραήλ η Εθνική Ομάδα 3Χ3 για τους προκριματικούς αγώνες του Europe Cup και ανακοινώθηκαν οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στις 3 και 4 Ιουνίου.

Για την Εθνική ομάδα των ανδρών θα αγωνιστούν οι Νίκος Χουχούμης, Παναγιώτης Ζαραϊδόνης, Νίκος Περσίδης και Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος.

Στον Β΄ όμιλο Ουκρανία και Γαλλία θα τεθούν αντιμέτωπες. Στον Α’ όμιλο θα συγκρουστούν Γερμανία και Κροατία, στον Γ’ όμιλο θα κοντραριστούν οι Ελβετία, Σλοβακία και Γεωργία, ενώ στον τελευταίο όμιλο θα αναμετρηθούν οι Σλοβενία, Ισραήλ και Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου θα αγωνιστούν πρώτα με την Γαλλία (13:55) και με την Ουκρανία (18:15), ενώ οι προημιτελικοί/ημιτελικοί και ο τελικός θα διοργανωθεί την επόμενη μέρα.

Όσον αφορά την Εθνική Ομάδα των γυναικών, τη φανέλα θα φορέσουν οι Κατερίνα Τσινέκε, Ιωάννα Χατζηβασιλείου, Βαρβάρα Μυλωνάκη και Μαρία Κωνσταντίνα Αναστασοπούλου.

Η Εθνική γυναικών βρίσκεται στον Α’ όμιλο μαζί με τις Ολλανδία και Πορτογαλία. Στον Β΄ όμιλο θα μονομαχήσουν οι Λιθουανία, Ελβετία και Σουηδία, στον Γ΄ όμιλο θα αγωνιστούν Ισραήλ και Σλοβενία και στον Δ’ όμιλο τοποθετήθηκαν οι Ουκρανία, Σλοβακία, Κροατία και Σερβία.

Στις 4 Ιουνίου θα βρεθούν μπροστά στο εμπόδιο της Πορτογαλίας (16:00) και έπειτα της Ολλανδίας (19:05) και την επόμενη μέρα θα έρθει η ώρα των προημιτελικών, των ημιτελικών και του τελικού της διοργάνωσης.

Αξίζει να αναφέρουμε τις «υποσημειώσεις» της διοργάνωσης: Στους άνδρες και στις γυναίκες οι νικητές των ημιτελικών παίρνουν την πρόκριση για την τελική φάση του Europe Cup. Στις γυναίκες οι ηττημένοι των ημιτελικών θα δώσουν έναν αγώνα μεταξύ τους και ο νικητής παίρνει ένα ακόμη εισιτήριο για την τελική φάση. Η καλύτερη τρίτη ομάδα στους άνδρες και η καλύτερη τέταρτη στις γυναίκες (συνολικά από τους προκριματικούς Ρουμανίας και Ισραήλ) θα κερδίσει κι αυτή μια θέση στην τελική φάση που φιλοξενηθεί στο Γκρατζ της Αυστρίας (9-11/9)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top