ΠΑΟΚ: Η Γ.Σ., οι πρώιμες επαφές για Μαστρογιαννόπουλο, Φιλιππάκο, το τέλος με Ρίβερς

Η πρώτη και ιστορική αυτή Γ.Σ. των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με περίπου 9500 μέλη στην λίστα αναμένεται ως ένα σημείο να δημιουργήσει κλίμα για το αύριο της ομάδας. Ευρώπη, μπάτζετ, στόχοι…

Όχι οτι οι αποφάσεις θα παρθούν σήμερα το βράδυ, ωστόσο ένα μήνυμα θα σταλεί από όσους μετόχους δώσουν το παρόν στην κεντρική σάλα του PAOK SPORTS ARENA. Αν βέβαια εξασφαλιστεί η πλειοψηφία, κάτι που φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, με αποτέλεσμα η διαδικασία να επαναληφθεί σε μια εβδομάδα. Χθες ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Χατζόπουλος είχε πολύωρες επαφές με τους λογιστές για την Γ.Σ.

Αν πάντως η ΓΣ με βάση την πλειοψηφία προχωρήσει κανονικά σήμερα, υπολογίζεται οτι θα συμμετάσχουν πάνω από 100 μέτοχοι, οι οποίοι και δήλωσαν συμμετοχή για την σημερινή διαδικασία. Είναι πάντως άγνωστο πόσοι τελικά θα εμφανιστούν (ποσοτικά και σε ποσοστιαία σύνθεση), ώστε να ενημερωθούν πιο εμπεριστατωμένα (απότι έγινε στην πρόσφατη συν. τύπου) για την οικονομική θέση της ΚΑΕ με ισολογισμούς και λεπτομέρειες.

Και στο αγωνιστικό…; Ο Λυκογιάννης είναι στην Αθήνα, ο Νεραντζάκης στην Ρόδο και ο Καραίσκος επιβλέπει ατομικές συντήρησης στο “Παλατάκι”. Ωστόσο ο πρώτος ήδη κάνει επαφές για παίκτες με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να φέρεται να συγκεντρώνει στοιχεία για τον Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο (25, 1.88), γκαρντ που φέτος (μετά από μια 3ετία και 60 ματς Λίγκας στο Λαύριο  χωρίς να ξεχωρίσει) έπαιξε στον Κόροιβο (15.3π, 34.8%τρ, 4.3ρ, 3.2ασ, 1.7κλ, 1.7λ, 27αγ, 30΄). Φτάνει αυτό το βιογραφικό για να αποτελέσει ο παίκτης επιλογή έστω και για το ροτέισον;

 

Στο μεταξύ στην λίστα βρίσκονται και οι Κακλαμανάκης, Φιλιππάκος, Γόντικας, μια τριάδα “ψηλών” για τους οποίους έχει γίνει επιφανειακή συζήτηση (ο πρώτος είναι η πιο δύσκολη περίπτωση), στα υπόψη (από πέρσι ακόμα) είναι και ο Γκιουζέλης, ενώ οριστικά τελείωσε ο Ρίβερς. Η οψιόν ήταν προγραμματισμένη να ενεργοποιηθεί τέλη Μαίου, ζητήθηκε από τον Αμερικανό ατζέντη του μια μικρή παράταση, ώστε πρώτα να παρθούν αποφάσεις για Ευρώπη και μπάτζετ, αυτό δεν έγινε δεκτό και οι δύο πλευρές υπέγραψαν το διαζύγιο.

 

Αντίθετα ακόμα (για τους ίδιους λόγους) δεν έχει αποφασιστεί το μέλλον με τον Τολιόπουλο. Η δική του οψιόν ενεργοποιείται τέλη Ιουνίου, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν οτι από την ΚΑΕ πιθανότατα θα προταθεί διαφοροποίηση οικονομικών δεδομένων για τον 2ο χρόνο συμβολαίου του Έλληνα γκαρντ. Ανάλογα δεν έχει ακόμα παρθεί απόφαση για τον Ιατρίδη, ο οποίος συγκεντρώνει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες Α2.

 

Παράλληλα το σταφ του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει στοιχεία για ξένους παίκτες, ενώ οι προτάσεις με λίστες είναι πολλές και αρκετές φέρονται να αφορούν παίκτες που έχουν περάσει από την Α1 (Τσαντ Μπράουν, Χόλογουελ κλπ). Ακόμα και για τον Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ που περιμένει-από πέρσι-Ελληνικό διαβατήριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top