Με Φίλλιο, Νετζήπογλου η 18άδα της Εθνικής Νέων Ανδρών

Η Εθνική Νέων Ανδρών είναι έτοιμη να αρχίσει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που θα διεξαχθεί 16-24 Ιουλίου στην Ποντκγόριτσα του Μαυροβουνίου.
Στο αρχικό προσκλητήριο βρίσκονται παίκτες που έχουν ρόλο και χρόνο συμμετοχής και στην Basket League. Οι αθλητές που καλούνται είναι οι: Ιωσήφ Κολοβέρος, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Παναγιώτης Τσάμης (Ολυμπιακός), Νάσος Μπαζίνας, Γιώργος Τανούλης (Προμηθέας Π.) Γιώργος Φίλλιος (Ηρακλής), Μάριος Γιώτης (Goettingen/Γερμανία), Όμηρος Νετζήπογλου (Άρης), Τηλέμαχος Βησσαρίου (Λάρισα), Aναστάσης Κωστόπουλος (Πανερυθραϊκός), Βασίλης Τόλιας (Saint Thomas Aquinas/ΗΠΑ), Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Καλόγηρος (Πέρλας Βίλνιους/Ρίτας Βίλνιους, Λιθουανία), Δημήτρης Χατζής (ΕΦΑΟΖ), Ηλίας Καλημέρης (Ερμής Σχηματαρίου), Περικλής Κουρουπάκης (Αγρίνιο), Σταύρος Πολάτογλου (Nowrthwestern/HΠΑ).
*Η αναχώρηση για την Πάτρα, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει από το ΟΑΚΑ τη Δευτέρα (13/6) στις 10.00.
*Οι αθλητές Μπαζίνας, Βησσαρίου, Μαντζούκας, Τανούλης θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, όπως φυσικά και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάκης Γιατράς.
Οι αγώνες προετοιμασίας της Εθνικής Νέων Ανδρών
21/6 (Πάτρα) Ελλάδα-Γεωργία
23/6 (Πάτρα) Ελλάδα-Γεωργία
24/6 (Πάτρα) Ελλάδα-Πολωνία
27/6 (Πάτρα) Ελλάδα-Πολωνία
3/7 (Ισπανία/Kαντίθ) Ελλάδα-Ισπανία
4/7 (Ισπανία/Καντίθ) Ελλάδα-Ισπανία
7/7 (Τουρκία/Κωνσταντινούπολη) Ελλάδα-Ολλανδία
8/7 (Τουρκία/Κωνσταντινούπολη) Ελλάδα-Γεωργία
9/7 (Τουρκία/Κωνσταντινούπολη) Ελλάδα-Τουρκία
Το πρόγραμμα της Α’ Φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
16/7 Ελλάδα-Ισραήλ
17/7 Ελλάδα-Ιταλία
18/7 Ελλάδα-Πορτογαλία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top