Αδαμίδης: «Αλλάζει σελίδα το μπάσκετ του Ηρακλή»-AUDIO

Ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε στα χρέη της ΚΑΕ, λέγοντας ότι είναι διαχειρίσιμα, ενώ ανέφερε ότι με απόφαση της γενικής συνέλευσης, θα ασκηθούν όλα τα προβλεπόμενα νόμιμα μέσα σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράβαση από την προηγούμενη διοίκηση Δρακόπουλου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Αδαμίδης ανέφερε:

«Νομίζω ότι μετά από τη δύσκολη αγωνιστικά χρονιά που περάσαμε, χθες έγινε η γενική συνέλευση με πρωτοβουλία του Γ.Σ. Ηρακλής, αναφορικά με την ΚΑΕ. Το προηγούμενο  διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, με έκτακτη σύσκεψή του, συγκάλεσε γενική συνέλευση και ταυτόχρονα παραιτήθηκε από τις θέσεις των μελών του δ.σ. Εφόσον δε βρέθηκε άλλος υποψήφιος για το διοικητικό  συμβούλιο θα κατατεθεί αίτηση στο Πρωτοδικείο για το διορισμό προσωρινής διοίκησης. Περάσαμε στην επόμενη μέρα. Νομίζω ότι ο κ.Δρακόπουλος, και με βάση το μετοχολόγιο που έχουμε λάβει επισήμως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατέχει ποσοστό 0,90% των μετοχών, αλλά και δε συμμετέχει σε κανένα όργανο της ΚΑΕ. Μεγαλομέτοχος με το μετοχολόγιο που υπάρχει είναι ο Γ.Σ με το 10%, που έχει από το νόμο.

Με την έρευνα που έχει  κάνει ο Γ.Σ. έχει συλλέξει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που οφείλονται από την προηγούμενη  διοίκηση σε παίκτες, προπονητές, σε τρίτους, έχει μια εικόνα ο Ερασιτέχνης και νομίζω ότι ο πρόεδρος, ο κ.Θέος τρέχει ήδη τις διαδικασίες για να διερευνηθεί το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων που το είχαν δείξει και παλιότερα και ήταν κοντά στην ομάδα. Είναι ώρα να γίνει πράξη. Το ζητούμενο είναι να συγκροτηθεί αγωνιστικά, οικονομικά, οργανωτικά μια αξιοπρεπής ομάδα για να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1. Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο, ούτως ώστε να μην ζούμε ένα καλοκαίρι αβεβαιότητας. Έγιναν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Υπάρχει συμμετοχή του κόσμου και υπήρξε..»

Για την απόφαση που πάρθηκε στη Γ.Σ. να «κυνηγηθεί» η προηγούμενη διοίκηση:

«Μια από τις αποφάσεις ήταν και το γεγονός θα πρέπει να ασκηθούν όλα τα νόμιμα μέσα, εφόσον διαπιστωθεί και υπάρξουν επαρκείς ενδείξεις ότι υπήρξε κακοδιαχείριση σε οικονομικό επίπεδο, ή υπήρξαν άλλες νομικές παραβάσεις.  Πρέπει να γίνει κι αυτό, για να σταλεί ένα μήνυμα ότι η αυτοκάθαρση που επιχειρεί ο Γ.Σ Ηρακλής θα πρέπει να λάβει χώρα προς κάθε κατεύθυνση, για να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του. Να φανεί ότι ο Ηρακλής δεν είναι αυτό που είχε παρουσιαστεί από παρελθούσες διοικήσεις».

*Οι δηλώσεις είναι από το ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM 107.4.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top