Βόβορας: «Άλλο ματς την Τρίτη»

Στο κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας του απέδωσε ο Γιώργος Βόβορας την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 74-61 στον πρώτο τελικό.

«Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0, ήταν μια δίκαιη επικράτηση. Το ξεκίνημά μας, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλό. Δεν είχαμε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο σκληροί, αλλά όταν βρίσκεσαι στο -19 τόσο νωρίς, μετά έχεις πολύ δρόμο να διανύσεις μετά. Έχουμε ένα άλλο παιχνίδι την Τρίτη μπροστά μας, που θα είναι διαφορετικό και πρέπει να αρχίσουμε με μεγάλη ενέργεια και ένταση για να κερδίσουμε», τόνισε.

Όσο για το αν θεωρεί πως το κακό ξεκίνημα, που συμβαίνει ξανά στην ομάδα του στο ΣΕΦ, είναι πνευματικό ζήτημα και το γιατί επανέφερε στο παρκέ τον Νέντοβιτς όταν η διαφορά μειώθηκε στους δέκα πόντους, είπε:

«Ο Ολυμπιακός μπήκε με πάρα πολλή ενέργεια, εμείς δεν τη ματσάραμε, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για 2-3 λεπτά, κάτι που δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις σε μια δύσκολη έδρα. Αυτό μας στοίχισε και προσπαθήσαμε να καλύψουμε, αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε στην άμυνα, μειώσαμε, αλλά όταν φτάσαμε στο -10 κρίναμε πως έπρεπε να έχουμε μέσα τους καλύτερους επιθετικά παίκτες μας. Ο Νέντοβιτς έχει δείξει σε πολλά παιχνίδια ότι μπορεί να μην ξεκινά καλά αλλά μπορεί να δώσει την έξτρα ώθηση που η ομάδα χρειαζόταν σε εκείνο το σημείο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top