Ιωνικός: Συνάντηση Ερασιτέχνη-ΚΑΕ με ερωτηματικά για το μέλλον

Αναλυτικά η ενημέρωση του Α.Ο. Ιωνικός αναφέρει:

«Σήμερα, Σάββατο 11 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ μελών του Δ.Σ. του Α.Ο. Ιωνικού και αντιπροσωπείας της ΚΑΕ. Η συνάντηση αυτή είχε δρομολογηθεί αμέσως μετά τις αρχαιρεσίες και την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Σε ότι αφορά τον Α.Ο. Ιωνικό Νικαίας, ζητήσαμε από την ΚΑΕ να ενημερώσει πλήρως τον κόσμο της Ομάδας σε ότι αφορά τη σύνθεση του Δ.Σ. της ΚΑΕ όπως επίσης και για τους νέους στόχους και τη φιλοσοφία που θα διέπει την Ομάδα την νέα χρονιά. Παράλληλα, για να υπάρχει συνέχεια, διαμηνύθηκε στην ΚΑΕ ότι πρέπει να υπάρξει ενημέρωση και για το σκέλος των χρεών, αν υφίστανται όπως επίσης για τα παλιά ποια έχουν διευθετηθεί.

Γενικότερα, υπήρξε εκτενής διάλογος για την ανάγκη καλύτερης επικοινωνίας της ΚΑΕ με τον κόσμο. Ως Ερασιτέχνης, εκτιμούμε ότι είναι μονόδρομος προκειμένου ο κόσμος να δηλώσει παρών και να αγκαλιάσει εκ νέου, στο άμεσο μέλλον, τη σεβαστή προσπάθεια που γίνεται. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ οι οποίοι πολλάκις και ορθώς ανέφεραν τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε προκειμένου να σωθεί η κατηγορία, κατανόησαν τις θέσεις και τις προτάσεις του Α.Ο. Ιωνικού.

Είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά της ιστορίας και είναι δεδομένο ότι όλοι θέλουμε το καλό και μόνο του Ιωνικού. Ευχή όλων οι ανησυχίες μας να γίνουν κατανοητές και να συνεχίσουμε με ηρεμία και χωρίς προβλήματα την νέα χρονιά στο «σπίτι» μας στον Πλάτωνα.

Α.Ο Ιωνικός»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top