Τρέχει για να προλάβει ο Άρης!

Γίνεται αγώνας δρόμου για την αδειοδότηση για τον Άρη!

Η ΚΑΕ Άρης συνεχίζει την προσπάθεια της για να πάρει την έγκριση από την επιτροπή προ-αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ στο θέμα της άδειας για τη νέα σεζόν και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν για να βρουν λύσεις.

Μαζί με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ και η ΑΕΚ, η Λάρισα και ο Απόλλων Πάτρας σύμφωνα με την ιστοσελίδα “basketa.gr” θα βρεθούν μεθαύριο Πέμπτη αντιμέτωποι με το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το οποίο θα συνεδριάσει με σκοπό να επικυρώσει την εισήγηση της επιτροπής, η οποία δεν άναψε το “πράσινο φως” για τις τέσσερις ομάδες.

Αν επικυρώσει την αρνητική εισήγηση, αν το κάνει, ή για όποιον το κάνει, θα υπάρχει ένα επιπλέον 48ωρο… διορθώσεων με προσφυγή στη δευτεροβάθμια επιτροπή του ΕΣΑΚΕ.

Το… εξωφρενικό είναι ότι εδώ ότι ενώ υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας, η ΚΑΕ Άρης δεν γνωρίζει επίσημα ή ανεπίσημα, εντούτοις υπάρχουν αυτές οι περίεργες διαρροές.

Σε ότι αφορά την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων, γίνεται ένας αγώνας δρόμου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διακανονισμοί και οι συμφωνίες, ούτως ώστε να μπουν και οι τελευταίες υπογραφές και να είναι καθόλα έτοιμη η ΚΑΕ, παίρνοντας το τυπικό “οκ” για τη νέα σεζόν.

Πηγή: pressaris.gr, basketa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top