Χαμόγελα στο φιλικό για Χαραλαμπάκη-Μπακιρτζόγλου, με Ίνγκραμ! PICS

Μια πολύ ωραία εκδήλωση έγινε στη μνήμη του Νίκου Χαραλαμπάκη και του Θόδωρου Μπακιρτζόγλου με την παρουσία του Ντέιβιντ Ίνγκραμ.

Η ενημέρωση του Δημόκριτου αναφέρει:

“Στις 15/6/2022 στο ΔΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ο ΜΑΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ συνδιοργάνωσε με τον Δήμο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, αγώνα βετεράνων ανάμεσα σε μικτή ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και του ΠΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ και του Συνδέσμου Βετεράνων Θεσσαλονίκης στην μνήμη δυο αθλητικών παραγόντων του δήμου, τον Νίκο Χαραλαμπακη και Θόδωρο Μπακιρτζόγλου.

Τίμησαν με την παρουσία τους παλιές δόξες του Ελληνικού μπάσκετ όπως ο Ντέιβιτ Ίνγραμ, Λευτέρης Κακιούσης, Νίκος Παναγιωτίδης, Νικος Κουβελας, Γιωργος Μπαλογιάννης, Γιωργος Μασλαρινος, Χρηστος Κουντουράκης, Γιαννης Γιαννούλης, Νικος Χατζηβρέτας, Σαββας Ηλιαδης, Σουλης και Χάρης Μαρκόπουλος, Λάκης Τσαβας, Γιωργος Φαρμακης, Γιαννης Σαρπης, Θοδωρος Αστεριαδης, Γιωργος Τσιτσκαρης, Παναγιωτης Τσορλαλης και πολύ άλλοι αθλητές.

Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τίμησε για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ τον Ντειβιτ Ίνγκραμ, τον Τζον Κόρφα και τον γκαγκστερ του Ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους και οι ομάδα των ROCKETS του συλλόγου Hellenic Stars που κατέκτησαν την 5η & 6η θέση αντίστοιχα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τσιρλίντερ.

Παρών στην εκδήλωση εκτός από το πλήθος κόσμου που γέμισαν τον κλειστό τον ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ έδωσαν οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης ο δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ο αντιδήμαρχο αθλητισμού Μανώλης Ιωαννίδης, ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ. Θ. Σάββας Λόρτος, ο ταμίας της ΕΟΚ Νίκος Ζεϊμπέκης – Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Απόστολος Φουκίδης, οι οικογένειες των εκλιπόντων. Το τέλος της βραδιάς μας επιφύλαξε μια έκπληξη το πλήθος τροφίμων που μαζεύτηκαν για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας. Σας ευχαριστούμε!!!”

Και…

“Ευχαριστούμε τους φίλους που γέμισαν το ΔΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ και τίμησαν την μνήμη του Νίκου Χαραλαμπακη και του Θόδωρου Μπακιρτζογλου σε μια συμβολική μέρα, όπου πριν 35 χρόνια στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας η ΕΛΛΑΔΑ στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδος. Την ημέρα αυτήν έγινε ένα reunion του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ και την ευγνωμοσύνη μας χρωστάμε στον Σύνδεσμο Βετεράνων Θεσσαλονίκης ολους τους βετεράνους παίκτες και προπονητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τις τσιρλίντες Rockets, τον πρώην υπουργό και βουλευτή Β Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, τον πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ. Θ. Σαββα Λόρτο, τον ταμία της ΕΟΚ Νίκος Ζεϊμπέκης – Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού τους διασώστες μας, την γραμματεία και τους διαιτητές, τον Γιώργο Ζαχαριαδη και προπάντων τον Δήμο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, τον δήμαρχο Λάζαρος Κυρίζογλου και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Μανώλης Ιωαννίδης για αυτήν την υπέροχη εκδήλωση!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, κάνει ένα σπορ και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top