ΠΑΟΚ: Δύσκολο έργο με Μάλαγα(?), Ντιζόν, Σάσαρι

Στα πολύ δύσκολα ο ΠΑΟΚ στην φάση των ομίλων του BCL… Στον 7ο όμιλο οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Μάλαγα (πιθανότατα μέσα από ένα προκριματικό γκρουπ έξι ομάδων που όμως είναι υποδεέστερες), την Ντιζόν (την αντιμετώπισαν ξανά εξ΄ου και η φωτο) και την Σάσαρι.

 

Η Ντιζόν του Βόσνιου Νέναντ Μάρκοβιτς τελείωσε 4η φέτος και αποκλείστηκε με σκούπα στα πλέι οφ από την Βιλερμπάν. Στον ΠΑΟΚ ακόμα θυμούνται τον κοντούλη Χόλστον που πέτυχε τρία τρίποντα σερί από το ίδιο σημείο στο τέλος του αγώνα στην Γαλλία (σεζόν 2019-20) και έτσι οι γηπεδούχοι έκαμψαν την σθεναρή αντίσταση του Δικεφάλου. Για την ώρα στο ρόστερ ανήκουν οι Ντικότ, Αλίνγκ, Ρουσέλ, αλλά φαίνεται οτι θα παραμείνουν κάποιοι από Χόλστον, Γουέιρ, Κάριγκτον, Σιμόν και Λουμ. Δύο κύπελλα Γαλλίας, ένας χαμένος τελικός στο FEC (2004) και η 3η θέση στο BCL του 2020 είναι ότι καλύτερο έχει καταφέρει η ομάδα τηε Βουργουνδίας με το κρασί και φυσικά τη μουστάρδα. Έδρα το καυτό Παλέ Ντε Σπορτ Μισέλ Τζοφρέ των 5000 θέσεων.

 

Όσο για την Σάσσαρι; Φανατικό κοινό, πολύ ενεργό στα σόσιαλ μίντια, ένα νησί όλο στην υπηρεσία της Ντινάμο… 5η θέση στην κανονική περίοδο και αποκλεισμός στα ημιτελικά από την Μιλάνο, έστειλε τον Μπιλάν στο Περιστέρι και η ίδια αναδομείται. Μέχρι τώρα απέκτησε Τζαμάλ Τζόουνς (2.02), Κρις Ντόου (1.89) και παρέμειναν Τζέραλντ Ρόμπινσον (1.85), Κάσπαρ Τρίερ (2.03), Ουσμάν Ντιόπ (2.04), Φίλιπ Κρούσλιν (1.93). Ελπίζουν για Μπέντζιους και Τζεντίλε…, ενώ ο Πιέρο Μπούτσι ήταν ο ηγέτης στο πάγκο μέχρι αυτό το καλοκαίρι. Έδρα είναι το Παλασπόρτ Ρομπέρτα Σεραντίμινι (5000), ενώ η ομάδα έχει ένα πρωτάθλημα (2015) δύο κύπελλα και ένα τίτλο στο FEC (2019).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top