ΠΑΟΚ: Το επίσημο πάρε-δώσε της Σάσαρι και η τρέλα στα social media

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ιταλικής Λίγκα έκανε μια αναλυτική αναφορά στο “πάρε δώσε” των ομάδων μέχρι τώρα. Από την ανάλυση δεν θα μπορούσε να λείπει η Σάσαρι, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο BCL.

 

Σύμφωνα λοιπόν με την Λίγκα οι Σαρδηνοί απέκτησαν τους Κρις Ντόου (γκαρντ) από την Προμετέι και τον Τζαμάλ Τζόουνς (σμολ φόργουορντ-φωτο) από την Μπαχστεσεχίρ, ο οποίος επιστρέφει στο “Παλατάκι” ως αντίπαλος. Ανανέωσαν οι Τζέραλντ Ρόμπινσον (πόιντ γκαρντ), Ειμάντας Μπέντζιους (φόργουορντ), Κάσπαρ Τρίερ (φόργουορντ), Ουσμάν Ντιόπ (4-5άρι), Φίλιπ Κρούσλιν (γκαρντ), Στέφανο Τζεντίλε (γκαρντ) και Τζιάκομο Ντεβέκι (φόργουορντ). Αποχώρησαν οι Τζέισον Μπαρνέλ, Μίρο Μπιλάν και Ντέιβιντ Λόγκαν.

 

Στο μεταξύ ο πρώην ήρωας της ομάδας Σέιν Λαουάλ, νυν προπονητής γυναικείας ομάδας Λυκείου στο Ντιτρόιτ, διοργανώνει (από 22/8 ως 26/8) στο κέντρο του Οριστάνο προπονητικό καμπ για νεαρούς που έχουν γεννηθεί από το 2003 ως και το 2015.

 

Ακόμα η Σάσαρι ανακοίνωσε και τις νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2022-23. Χωρίζονται σε τέσσερις κλίμακες (ανάλογα με τη θέση) και κοστίζουν από 120 ως και 630 ευρώ. Ανάλογα τα απλά εισιτήρια θα τιμώνται από 10 ως και 50 ευρώ.
Τέλος έχει ενδιαφέρον η συμμετοχή των φίλων της ομάδας στα social media της Ντινάμο. Γύρω στις 28.500 είναι οι ακόλουθοι στο twitter (17.100 του ΠΑΟΚ), ενώ στο facebook το νούμερο των πιστών φόλοουερς ανέρχεται σε πάνω από 117.000, την ώρα που οι αντίστοιχοι του ΠΑΟΚ ξεπερνούν τους 73.400.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top