ΠΑΟ: Είπε “αντίο” και στον Σαντ Ρος…

Τα έργα και ημέρες του Χάουαρντ Σαντ-Ρος με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα ολοκληρωθούν έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Ο Κουβανός γκαρντ έχει ενημερωθεί από τους «πράσινους» πως δεν βρίσκεται στα πλάνα που έχει αναπτύξει στο μυαλό του ο Ντέγιαν Ράντονιτς για την επόμενη σεζόν. Όπερ και σημαίνει πως θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα τον νέο σταθμό της καριέρας του και τον σύλλογο στον οποίο θα συνεχίσει. Η απόφαση αυτή θα οδηγήσει στο να βρεθεί η «χρυσή τομή» για τη λύση του συμβολαίου που «δέσμευε» τον παίκτη με τον Παναθηναϊκό, αφού το περασμένο καλοκαίρι ο Σαντ-Ρος είχε ανανεώσει την συνεργασία του μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως ολοκληρώνεται ο κύκλος του «Loco» στους «πράσινους» όπου μετέβη τον Ιούλιο του 2020 μετά το πέρασμά του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Την σεζόν που μας πέρασε, ο Σαντ-Ρος μέτρησε 6.9 πόντους με 2.7 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 31 αγώνες στην EuroLeague, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα οι αριθμοί του άγγιζαν τους 7.1 πόντους με 3.8 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top