ΠΑΟΚ: Πως πείστηκε ο Ράιλι… και οι ομάδες που τον πολιόρκησαν

Δεν ήταν και τόσο απλή η υπόθεση Ράιλι για τον ΠΑΟΚ. Τελικά ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε στην πρόταση του Δικεφάλου (σημειώνονται οι λεπτομέρειες στο συμβόλαιο και δεν θα αργήσει η ανακοίνωση), ωστόσο για να το κάνει χρειάστηκε πολύ… ψήσιμο, από την στιγμή που τον ήθελε πολύ ο Λυκογιάννης.

 

Πείστηκε με το όνομα και το παρελθόν του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες που “έστειλε” στο ΝΒΑ, με άλλους που έπαιξαν καλά μια σεζόν και συνέχισαν αλλού με 5πλάσιο κασέ, με το οτι θα ζει ποιοτικά σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη.

 

Αξίζει να σημειωθεί οτι αρχικά ο Ράιλι δεν το συζητούσε καθώς είχε προτάσεις με εξαψήφια συνολικά ποσά από άλλες ομάδες όπως η Σλασκ, η Λιετκαμπέλις, η Τρεφλ, η Προμετέι, η Κλουζ (έκανε εξαιρετική πρόταση), αλλά και έντονο ενδιαφέρον από ΑΕΚ και Προμηθέα με δεδομένα τα “καλά” χρήματα που θα μπορούσε να λάβει από αυτές τις Ελληνικές ομάδες. Το οτι τελικά ο Ράιλι πείστηκε αποτελεί κρέντιτ για τον ΠΑΟΚ και όσους προσπάθησαν να του αλλάξουν άποψη και φυσικά να απορρίψει τα “πολλά” για τα… αρκετά λιγότερα.

 

Ο 29χρονος γκαρντ συνεχίζει (μετά το 2Χ2) στο Basketball Turnament (φωτο από το 2ο ματς) και αν ξημερώματα Πέμπτης (για Ελλάδα) η ομάδα του κερδίσει και στην Best Virginia προχωρά στην 8άδα που θα γίνει στο Ντέιτον. Αξίζει να σημειωθεί οτι στο ματς αυτό (με Best Virginia) θα αντιμετωπίσει τον Τζαμέλ Μόρις, Αμερικανό με τον οποίο ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια (θα συνεχίσει στην Λιετκαμπέλις), όπως και τον Ντέβιν Ίμπανκς που πέρσι έπαιξε στον Ηρακλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top