ΠΑΟΚ: Και επίσημα στην Ολλανδική επιλογή ο Φράνκε

H ομοσπονδία της Ολλανδίας ανακοίνωσε την αρχική 16άδα των παικτών που θα αρχίσει προετοιμασία ενόψει του Ευρωμπάσκετ και φυσικά στην επιλογή είναι-πρώτος, πρώτος-και ο Γιανίκ Φράνκε του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι επιλογές των “Οράνγιε”, σε μια διαδικασία που θα κρατήσουν τον διεθνή γκαρντ εκτός προετοιμασίας του ΠΑΟΚ τουλάχιστον στην πρώτη φάση των ομίλων. Μαζί με τον Φράνκε και τα… κλασσικά αδέλφια Σάφτενααρ…

 

Οι 16 διεθνείς: Yannick Franke (PAOK BC, Griekenland), Keye van der Vuurst de Vries (Filou Oostende, België), Boy van Vliet (Heroes Den Bosch), Leon Williams (Donar Groningen), Worthy de Jong (Zorg en Zekerheid Leiden), Marijn Ververs (Zorg en Zekerheid Leiden), Mohamed Kherrazi (Heroes Den Bosch), Shane Hammink (Heroes Den Bosch), Roeland Schaftenaar (Básquet Coruña, Spanje), Luuk van Bree (Zorg en Zekerheid Leiden), Olaf Schaftenaar (Donar Groningen), Matt Haarms (Fraport Skyliners, Duitsland), Jito Kok (Heroes Den Bosch), Charlon Kloof (FC Porto, Portugal), Kai Edwards (Melilla Capital Sport Baloncesto, Spanje), Dylan van Eyck (San Giobbe, Italië).

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί οτι από την 31η Ιουλίου και μετά θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία οι Κουίντεν Ποστ από το Μπόστον Κόλετζ και οι Ρινκ Μαστ, Μάλεβι Λέονς (Μπράντλει Κόλετζ), ενώ οι Εμάνουελ Ενζεκβέζι, Τζόι Βαν Τζέγκερεν ανακοίνωσαν οτι δεν θα είναι διαθέσιμοι αυτό το καλοκαίρι.

 

Η Εθνική του Φράνκε μετά τα δύο ματς των προκριματικών για το Μουντομπάσκετ 2023 θα δώσει μια σειρά φιλικών με την παρουσία 14 διεθνών και από κει θα κοπούν άλλοι δύο για το Ευρωμπάσκετ. Η προετοιμασία αρχίζει 27/7 στο Άμστερνταμ και το πρόγραμμα των αγώνων είναι: 4/8 Σλοβενία-Ολλανδία (Τσέλιε), 5/8 Ολλανδία-Μαυροβούνιο (Τσέλιε), 7/8 Γαλλία-Ολλανδία (Ρουέν), 12/8 Ολλανδία-Γερμανία (Αλμέρε), 19/8 Λιθουανία-Ολλανδία (Βίλνιους), 24/8 Γεωργία-Ολλανδία (Αλμέρε).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top