Σατοράνσκι: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά η Ελλάδα άξιζε τη νίκη»

Περήφανος με την απόδοση της ομάδας του κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο Τόμας Σατοράνσκι, προσθέτοντας πως η Ελλάδα ήταν εκείνη που άξιζε τη νίκη, παρά το γεγονός πως η Τσεχία έκανε το καλύτερο παιχνίδι της στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σατοράνσκι:

«Είμαι περήφανος για το πώς παίξαμε απέναντι σε ένα από τα φαβορί. Θεωρώ πως κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας στο Ευρωμπάσκετ, είχαμε καλή τακτική, φτιάξαμε το τείχος απέναντι στον Γιάννη παρότι ρισκάραμε κάποια σουτ. Η Ελλάδα άξιζε τη νίκη, αλλά μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας. Θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για μας αν είχαμε κάνει μια καλύτερη πορεία στον όμιλο».

«Τα τελευταία δύο παιχνίδια ήταν πολύ θετικά για μας. Ήθελα πολύ να παίξω στο Ευρωμπάσκετ στη χώρα μου, το περίμενα πολύ. Είχαμε μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο, πήγαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και παίξαμε μπροστά σε 15.000 θεατές σήμερα. Αυτό μου έδωσε έξτρα κίνητρο να γίνω γρήγορα καλά. Δεν ήμουν έτοιμος από την αρχή, αλλά στα τελευταία 1-2 παιχνίδια έπαιξα όπως μπορώ. Θέλουμε να φέρουμε παιδιά στο μπάσκετ στην Τσεχία και είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που ήρθε. Η Ελλάδα είναι ένα από τα φαβορί, αλλά το Ευρωμπάσκετ είναι απρόβλεπτο. Είδατε τι έγινε με την Σερβία. Ο αγώνας με τη Γερμανία θα είναι πολύ δύσκολος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top