Λυκογιάννης: Τα κοντά σχήματα της ΑΕΚ και η έλλειψη φρεσκάδας μυαλού

Μετά και τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και την ολοκλήρωση της παρουσίας του ΠΑΟΚ στο τουρνουά που διοργάνωσε το Περιστέρι στη μνήμη του Νίκου Φάσουρα, ο Άρης  Λυκογιάννης σχολίασε:

«Είδαμε πάρα πολλά πράγματα αυτό το διήμερο και το σημερινό φιλικό ήταν πολύ χρήσιμο για μας. Επί της ουσίας παίξαμε με μία ομάδα, που λόγω των απουσιών που είχε έπαιζε συνέχεια με κοντά σχήματα και τέσσερις κοντούς κι αυτό δυσκολευτήκαμε πολύ να το ματσάρουμε” είπε αρχικά και πρόσθεσε…

 

“Αργήσαμε πολύ να προσαρμοστούμε σε αυτό το στυλ και ουσιαστικά μόνο στα τελευταία λεπτά παίξαμε ενεργειακά αμυντικά όπως θα έρεπε. Ήμασταν αρκετά υποτονικοί στην άμυνα, σκεφτόμασταν πολύ στην επίθεση. Έχουμε δουλειά μπροστά μας να κάνουμε, έχουμε κι άλλα φιλικά να παίξουμε και σίγουρα οι παίκτες μας μετά από κάποιες μέρες θα είναι πιο φρέσκοι. Σίγουρα οφείλεται η εικόνα και στο ότι παίξαμε πριν από 20 ώρες. Ήταν όμως περισσότερο θέμα μυαλού, γιατί και η ΑΕΚ είχε μόνο 3-4 ώρες περισσότερη ξεκούραση από μας, όμως είχε και πολλές απουσίες. Ήταν όμως πιο φρέσκοι στο μυαλό. Εμείς δεν ήμασταν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top