Σαλούστρος: Αποδείξεις… Το 60ο του Λύκου και οι τραγικοί “γκρι” στο τέλος

O Xρήστος Σαλούστρος ήταν το κλειδί τ9υ ΠΑΟΚ στην μεγάλη νίκη των Θθεσσαλονικέων στο Λαύριο. Σε άμυνα αλλά στην 4η περίοδο και στην επίθεση με μεγάλα σουτ… “Ολοκληρώσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Κερδίσαμε τον Άρη, κάναμε μια μεγάλη νίκη με τη Σάσαρι και ήρθαμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και εκτός έδρας. Ήταν ευκαιρία να κερδίσουμε, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Και τώρα συνεχίζουμε για το παιχνίδι με τον Ιωνικό».

 

Aπό την πλευρά του ο Χρήστος Σερέλης σχολίασε… “Συνεχίζεται το δύσκολο πρόγραμμα για εμάς με ακόμα τέσσερα παιχνίδια. Χάνουμε κυρίως από την απειρία μας. Έχουμε θέληση, δείχνουμε πάθος, κάνουμε καλά πράγματα, όμως πρέπει να συζητήσουμε , να δουλέψουμε για να είμαστε συνεπείς για ακόμα μία χρονιά στην κατηγορία».

 

Ο Λυκογιάνης στο 60ο του επίσημο ματς με τον ΠΑΟΚ μπορεί να πανηγυρίζει, κυρίως για το οτι σε 3ο ματς σε 8 μέρες η ομάδα του έπαιξε καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Για το οτι οι παίκτες του έκαναν αρκετές φορές αστεία λάθη και έρμπολ σε λέι απ δεν μπορεί να φταίει αυτός. Ή το οτι οι 4 από τους 6 ξένους του είχαν 7/30 σουτ…

 

Όσο για τους “γκρι”…; Καλή η συμπεριφορά τους για 30 λεπτά, στην 4η περίοδο άρχισαν να υποσκάπτουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Στο τέλος δεν έδιναν κανένα από τα σερί φάουλ των γηπεδούχων, αγνόησαν ένα πεντακάθαρο επιθετικό πάνω στον Μαργαρίτη και δύο κλασσικά αντιαθλητικά τα μετέτρεψαν σε απλά φάουλ. Oύτε έτσι όμως σταμάτησαν τον ΠΑΟΚ, του οποίου οι παίκτες πανηγύρισαν τη νίκη τους μπροστά σε περίπου 25-30 φιλάθλους της ομάδας στις κερκίδες του κλειστού του Λαυρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top