Καστρίτης: «Κάναμε υπεράνθρωπη προσπάθεια»

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως η νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Πάτρας είναι αφιερωμένη σε όλους τους οπαδούς των «κίτρινων», στάθηκε στην άμυνα και στο πως «έσπασαν» τη ζώνη των «μελανόλευκων», αναφέρθηκε στον Μήτρου-Λονγκ και ενημέρωσε πως περιμένει μεταγραφή έβδομου ξένου.

Αναλυτικά: «Αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν υπεράνθρωπο, ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος μας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αφιερώνω την προσπάθεια και τη νίκη μας σε έναν μεγάλο φίλο και Αρειανό. Είμαστε δίπλα του και τον στηρίζουμε και μακάρι να απαλύνουμε κάπως τον πόνο του».

Και συνέχισε: «Χρειάζεται μεγάλη θέληση και προσέγγιση αμυντική, όταν χάνεις τον βασικό σου πλέι μέικερ στα μέσα της εβδομάδας. Στο ξεκίνημα του αγώνα στη ζώνη του Απόλλωνα ήμασταν διστακτικοί και δεν παίζαμε άμυνα. Τα παιδιά αντέδρασαν και πήραμε τη νίκη. Χρειάζεται συνέπεια και να είμαστε κοντά στο πλάνο μας, με ένταση και ενέργεια στην άμυνα. Ο κόσμος μας έδωσε τεράστια ώθηση, θα ήταν δύσκολο χωρίς αυτούς».

Για τον Μήτρου-Λονγκ: «Χθες ήρθε, ήταν χωρίς προπόνηση και δεν ήξερε καλά-καλά τα ονόματα των συμπαικτών του. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε ένα παιχνίδι, μπορεί να χρειαζόταν να μπει για λίγο».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις, στόχος μας είναι να πάρουμε κι άλλο ξένο, να πάμε στους επτά και αυτός που θα έρθει, θα παίζει στην περιφέρεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top