ΑΕΚ: «Μπήκε» ο Φλιώνης…

Η διακοπή βοηθάει την ΑΕΚ σε αυτό το σημείο της σεζόν. Η Ένωση μετά τη νίκη στο Λαύριο, που συνδυάστηκε με ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά και με αντίδραση σε σημείο που άρχισε να «στραβώνει» το παιχνίδι, επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών και αυτό την κάνει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο Ηλίας Καντζούρης και οι παίκτες του θα έχουν δύο «γεμάτες» εβδομάδες προπονήσεων, ώστε να μοντάρουν πράγματα, να βελτιώσουν ανορθογραφίες και να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη για τις προκλήσεις που ακολουθούν με την επανέναρξη της σεζόν. Άλλωστε η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στο κλειστό των Λιοσίων, εν συνεχεία να ταξιδέψει στη Βόννη για «τελικό» στον όμιλό της, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό, στη Ρόδο.

Κάτι που σημαίνει πως το πρόγραμμα αναμένεται να είναι αρκετά απαιτητικό και «φορτωμένο» με την επανέναρξη της σεζόν. Την ίδια στιγμή όμως στην ΑΕΚ φροντίζουν να δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς, μετρώντας επιστροφές.

Ο Αντώνης Κόνιαρης μπήκε στο πρόγραμμα της ημέρας, έπειτα από την απουσία του από το παιχνίδι στο Λαύριο. Το πιο σημαντικό νέο όμως ήταν η επάνοδος του Δημήτρη Φλιώνη. Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους συμπαίκτες του, αφήνοντας οριστικά πίσω το δύσκολο διάστημα των προηγούμενων μηνών.

Κατά την πρώτη του προπόνηση ο διεθνής άσος έδειξε διάθεση να προσφέρει, ενώ και από πλευράς φυσικής κατάστασης ήταν σε πολύ καλά επίπεδα, απόρροια της δουλειάς που έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς τους διεθνείς Αλεξάντερ Μάντσεν (Φινλανδία) και Γιάνις Στρέλνιεκς (Λετονία), που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ εκτός είναι και ο Δημήτρης Μαυροειδής που αναρρώνει, έπειτα από την ιογενή λοίμωξη που τον ταλαιπώρησε. Ο «Μαύρο» θα χάσει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό και η επιστροφή του αναμένεται έπειτα από το παιχνίδι στα Λιόσια.

Φιλικό για να μείνει η ομάδα σε εγρήγορση

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να δώσει η ομάδα και ένα φιλικό τις επόμενες μέρες, εντός του Σαββατοκύριακου, ώστε ο Ηλίας Καντζούρης να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, αλλά και να διατηρήσει το γκρουπ σε ρυθμό αγώνων.

Το φιλικό αυτό θα είναι και μια ευκαιρία για τον Φλιώνη να μπει σε ρυθμούς αγώνα με τους συμπαίκτες του, ανεβάζοντας στροφές ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια της σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top