Μελετιάδης: «Δουλεύουμε στη σωστή κατεύθυνση στις ακαδημίες»

Ο προπονητής των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων (Β’ Εθνική, 4ος όμιλος), Ευριπίδης Μελετιάδης, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Γυρνώντας την Ελλάδα» με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά. Αναλυτικά είπε:

Για το σημερινό (12/11) παιχνίδι με τον ΜΓΣ Γέφυρας: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι, γιατί είναι μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα. Δεν έχει τόσο μεγάλο βάθος, αλλά οι παίκτες της έχουν μεγάλη εμπειρία και μπορούν και «κατευθύνουν» το παιχνίδι στα δικά τους μέτρα. Αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Είναι πάρα πολύ έμπειροι και διαβάζουν πάρα πολύ καλά τα παιχνίδια».

Για το προηγούμενο (05/11) παιχνίδι με τον Μακεδονικό: «Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα. Εκτός από δύο παιδιά, οι υπόλοιποι είναι 19-20 χρονών. Με τον Μακεδονικό ήμασταν πάρα πολύ κακοί στο 1ο ημίχρονο, όμως όταν μπήκαμε στο «πνεύμα» στο ματς το φτάσαμε στους 4 πόντους. Πριν αρχίσει το ματς είπα ότι η ζωή δεν τελειώνει σε μία νίκη ή μία ήττα. Ήθελα να περάσω το μήνυμα ότι δεν είναι «σπριντ» το φετινό πρωτάθλημα, είναι «μαραθώνιος». Μάς ενδιαφέρει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε κάθε προπόνηση δουλεύουμε πάρα πολύ και πάρα πολύ καλά. Κοιτάμε το πώς θα βελτιωθούμε για να είμαστε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα».

Για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο στις ακαδημίες: «Ρίχνουμε το βάρος στα κομμάτι προ-παιδικού, παιδικού, εφηβικού, φέρνουμε παιδιά απ’ την επαρχία. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά σ’ αυτό το κομμάτι. Έχουμε στη βασική μας πεντάδα δύο παιδιά 20 χρονών, έναν αναπληρωματικό «άσσο» απ’ τη ΔΕΚΑ, τον Βαγγέλη Τζιμερίκα. Πρέπει τα παιδιά να προετοιμάζονται κατάλληλα. Δεν είναι όλα έτοιμα και εμείς δουλεύουμε σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που θα βγουν μπροστά, αλλά ακόμα δε θέλω να τους «ρίξω» στα βαθιά».

Για το φετινό όμιλο των Μαχητών: «Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός και πάρα πολύ αμφίρροπος. Για παράδειγμα, η ΔΕΚΑ είναι πάρα πολύ δυνατή και «δεμένη» ομάδα, η Σταυρούπολη έχει πάρα πολύ έμπειρα παιδιά. Ίσως αυτήν τη στιγμή δείχνουν 1-2 ομάδες πολύ πιο αδύναμες, αλλά οι άλλες κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος. Οπότε με μία απουσία ή με μία κακή μέρα μπορεί να γίνει η ζημιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top