Μαργαρίτης: Φτάνει τον Κόρφα στην 3η θέση σε επίπεδο Α1 (από 1986-87)

Δεν θα μπορούσε ούτε καν σαν σκέψη να περάσει από το μυαλό του το καλοκαίρι του 2012, όταν έβαζε την πρώτη του υπογραφή σε συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ. Μετά από 10 (και…) χρόνια ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι έτοιμος για ένα μεγάλο milestone.

 

Την Κυριακή στην Καρδίτσα θα “πιάσει” σε συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα στη Λίγκα και σε επίπεδο Α1 (από 1986-87) τον τεράστιο Τζον Κόρφα. Ο κάπτεν του Δικεφάλου θα πατήσει στην 3η θέση και στις 247 παρουσίες στην Α1 με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας πολύ χρόνο για άλλες 4 συμμετοχές ώστε να περάσει και τον 2ο Γιώργο Μπαλογιάννη. Οι σχεδόν 30 παραπάνω παρουσίες του Νίκου Μπουντούρη φαντάζουν (για φέτος) ουτοπία για τον Μαργαρίτη. Ποιός ξέρει; Του χρόνου…

 

Φυσικά σε επίπεδο Basket League, από την περίοδο 1992-93 και μετά ο Μαργαρίτης σε ενάμισι μήνα θα είναι ο κορυφαίος σε συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

Αν ανοίξει το… πλάνο και σε αυτό μπει ως βάση η Α Εθνική, από την περίοδο 1963-64 και μετά…; Αυτή τη στιγμή ο Μαργαρίτης βρίσκεται στην 7η θέση των συμμετοχών με τον ΠΑΟΚ πίσω από Πολίτη, Μ. Κατσούλη και Μπουντούρη (αμφότεροι ίδιες συμμετοχές), Φασούλα, Μπαλογιάννη και Κόρφα. Φέτος σε αυτό το διάστημα των 59 χρόνων ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει μέχρι την 5η θέση, εκπληκτική επιτυχία για τον Μαργαρίτη έστω και στα 40 του χρόνια, τα οποία κλείνει τη Δευτέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top