H Ρίτας, ο ΠΑΟΚ, ο Τζιμπένας, ο Δέδας και… η μαμά Φόστερ

O 38χρονος κόουτς της Ρίτας, Γκιέντριους Τζιμπένας, που δούλεψε και στο Ιράν και μια διετία στην Ινδονησία, σχολίασε για την επόμενη μέρα της ομάδας του στο BCL.

 

” Το αρχικό πλάνο – να φτάσουμε στην επόμενη φάση – ήταν στο χέρι μας, αλλά μόνο τα «πλέι οφ» δεν μας φέρνουν μακριά. Πρέπει να παραμείνουμε έξυπνοι κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, έχουμε κερδίσει το πλεονέκτημα του γηπέδου έναντι της ελληνικής ομάδας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την ομάδα που έχουμε συγκροτήσει, δεν σκεφτόμαστε αλλαγές και θα σκεφτούμε μόνο τους επόμενους αγώνες του τουρνουά», τόνισε ο Λιθουανός κόουτς, μια και ακούστηκε ενδιαφέρον για τον φόργουορντ Σέσκους.

 

Μάλιστα ο Τζιμπένας τόνισε ότι ο Γιώργος Δέδας, ο Έλληνας ασίσταντ του, έχει ένα προσωπικό αίτημα, να στείλει ένα μήνυμα καλωσορίσματος στην δουλειά στον Βασίλη Σπανούλη.

 

Όσο για τον Φόστερ… Ο βασικός γκαρντ της Ρίτας, πρώτος της σκόρερ, διαβεβαίωσε ότι ήθελε να μείνει στο Βίλνιους μέχρι το τέλος της σεζόν (είχε προτάσεις από Γιούρολιγκ) και αποκάλυψε ότι στο ματς με την Τενερίφη είχε επιπλέον κίνητρο, καθώς την επόμενη εβδομάδα έρχεται στο Βίλνιους η μητέρα του. Η κυρία Φόστερ μάλιστα δεν είχε δει ποτέ δια ζώσης τον γιο της να παίζει στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του γιού της σε παιχνίδι που θα δει live σε γήπεδο της γηραίας ηπείρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top