Απόλυτο αφεντικό ο Ράντονιτς με ανοικτό μπάτζετ!

ην απόλυτη στήριξη του στον Ντέγιαν Ράντονιτς εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την τρίωρη συνάντηση που είχαν οι δύο τους το πρωί της Τρίτης (3/1)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση, δίνοντας στον Ντέγιαν Ράντονιτς ανοικτό μπάτζετ ώστε να κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να παρουσιάσει ένα νέο Παναθηναϊκό.

Το μοντέλο προπονητής-τεχνικός διευθυντής (Ράντονιτς-Πεδουλάκης) δεν απέφερε αποτελέσματα στον Παναθηναϊκό και τώρα ο Μαυροβούνιος κόουτς παίρνει πάνω του τα πράγματα ως απόλυτο αφεντικό του Παναθηναϊκού.

Στη συνάντηση έγινε σχεδιασμός και για τη νέα χρονιά με ανοικτό μπάτζετ επίσης για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης περνάει σε άλλο πόστο ως υπεύθυνος των Ακαδημιών και του αναπτυξιακού προγράμματος της ομάδας. Ο πολύπειρος προπονητής, άλλωστε, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα υγείας…

Επιρρίφθηκαν ευθύνες, δε, και στους παίκτες της ομάδας, οπότε προβλέπεται να υπάρξουν άμεσες αλλαγές στο ρόστερ, ώστε να αλλάξει η σύνθεση και η δυναμική του Παναθηναϊκού από τώρα.

Όλοι βρίσκονται πλέον υπό κρίση και ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες και σε οτιδήποτε άλλο αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του Παναθηναϊκού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top