ΠΑΟΚ: Πως βλέπει ο Τζίμπενας το 2ο ματς στο Παλατάκι

O ΠΑΟΚ ελπίζει αύριο να ισοφαρίσει την σειρά με την Ρίτας, η αποστολή της οποίας έφτασε χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και συνέχισε και χθες με προπόνηση την προσαρμογή της κα την προετοιμασία για να κάνει το 2-0.

 

Ο κόουτς Γκιέντρους Τζίμπενας σχολίασε οτι αυτό το δεύτερο ματς πιθανότατα θα είναι διαφορετικό από εκείνο στην Λιθουανία. «Το μεγαλύτερο λάθος θα ήταν να κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι. Ας μην ξεγελιόμαστε. Ο ΠΑΟΚ έκανε τότε το χειρότερο ματς της σεζόν, αυτό ήταν προφανές, παρά το οτι δεν πρέπει να υποτιμά κανείς την άμυνά μας, καθώς τότε κάθε παίκτης τα έδωσε όλα” είπε αρχικά ο νεαρός Λιθουανός που πρόσθεσε…

 

“Αυτό με την άμυνα θα πρέπει να συνεχιστεί. Ο ΠΑΟΚ θα είναι δυσαρεστημένος με την άμυνά του σε εκείνο το ματς, περιμένουμε αλλαγές από αυτόν, πρέπει να είμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι για κάθε αλλαγή που κάνει. Εστιάζουμε στην άμυνα του “ένας εναντίον ενός”, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ελάχιστες ασίστ. Βασίζονται σε μεμονωμένες ενέργειες. Εμείς αλλά και αυτοί δεν θα κάνουν κάτι νέο. Θα παίξουν με πλήρες σχήμα, θα εφαρμόσουν ένα πιο σκληρό παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, πρέπει να προετοιμαστούμε όχι μόνο για να το αντέξουμε, αλλά και να ξεεράσουμε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top