ΠΑΟΚ: Ανφέρ από τον κόουτς της Ρίτας

 

Ενδεικτικό νοοτροπία, κακής νοοτροπίας… Ανφέρ ολκής από τον κόουτς της Ρίτας λίγες ώρες πριν το 3ο ματς των play in με τον ΠΑΟΚ. Ο Γκιέντριους Τζίμπενας όφειλε να μείνει στα καθαρά αγωνιστικά του ματς. Ωστόσο ξεπέρασε τις αρμοδιότητες του και ασχολήθηκε με την κερκίδα, λέγοντας οτι οι φίλαθλοι της ομάδας του έτυχαν κακής συμπεριφοράς στην Θεσσαλονίκη. Βάζει φωτιά και ανάβει το ούτως η άλλως θερμό ταμπεραμέντο των οπαδών της Ρίτας, γνωστοί και για τις ακραίες πολιτικές τους θέσεις.

 

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να επικοινωνήσει με την διοργανώτρια αρχή και για να συνετίσει τον αγχωμένο Λιθουανό τεχνικό αλλά και για να ρίξει λίγη περισσότερη προσοχή στο ματς του Βίλνιους. Φυσικά και τα εκεί ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία… “Ο Τζίμπενας δεν μίλησε μόνο για το παιχνίδι αλλά και για την κόντρα (?) των οπαδών των δύο ομάδων. Κατά την διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων της Ρίτας στην Θεσσαλονίκη, αρκετοί από αυτούς συνοδεύτηκαν εκτός γηπέδου και πέρασαν αρκετές ώρες με αστυνομική συνοδεία σε κρατητήριο” σημειώνει το γνωστό Krepsinis.net, προσθέτοντας τις απόψεις του Τζίμπενας…

 

“Δεν υπάρχει άγχος, χρειάζεται καλή προετοιμασία, υπομονή στην επίθεση και ενέργεια στην άμυνα. Πρέπει να κοντρολάρουμε τα τρίποντα του ΠΑΟΚ, καθώς σούταραν 14/30 με μας. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος της νίκης τους. Ακόμα πρέπει να μειώσουμε το αιζολέισον παιχνίδι τους, την δράση τους στο 1 με 1” είπε ο Λιθουανός κόουτς, προσθέτοντας…

 

“Χρειαζόμαστε ωριμότητα, αφού χάσαμε εύκολα διαφορά 10 πόντων. Το απαιτούμε, αλλά δεν είναι δουλειά μιας μέρας. Αυτή την φορά πρέπει να αποροφήσουμε το ατομικό παιχνίδι τους, κάτι που έκασνε σε όλο το ματς το Περιστέρι. Τους πρέσαραν συνεχώς, δεν τους επίτρεψαν να γυρίσουν την μπάλα, έβαλαν τα χέρια στην μπάλα. Έτσι παίξανε στο πρώτο ματς εδώ. Δεν είναι μυστικό το οτι έπαιξαν το βράδυ της Κυριακής, ταξίδεψαν τη Δευτέρα και παίζουν αύριο. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε” τόνισε ο Τζίμπενας, καταλήγοντας προς απογοήτευση κάθε υγειούς φιλάθλου..

 

“Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν το αβαντάζ τους στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να σας θυμίσω οτι οι δικοί μας οπαδοί δέχθηκαν άσχημη συμπεριφορά εκεί, οπότε το αυριανό ματς θα συμπεριλάβει και τη κερκίδα” είπε, ενώ σε καθαρά προβοκατόρικο ρόλο η ιστοσελίδα ρώτησε (αν είναι δυνατόν) έναν προπονητή, αν γνωρίζει τα πλάνα των αντίπαλων οπαδών… Και φυσικά αυτός δεν έχασε την ευκαιρία να τοποθετηθεί. “Ξέρουμε οτι θα έρθουν 87 Έλληνες οπαδοί και έτσι οι δικοί μας πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο μέχρι τη τελευταία θέση”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top