Έφυγε ο Πακ από τον Άρη

Ο Ρισόντ Πακ αποτελεί και τυπικά παρελθόν για τον Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε, στο διάστημα που βρέθηκε στην ομάδα και λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισε, δεν ήταν την Κυριακή στο παιχνίδι με το Περιστέρι, καθώς αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας τη σύντομη θητεία του στην ομάδα.

Ο 30χρονος παίκτης ήρθε στη Θεσσαλονίκη στις 8 Νοεμβρίου, για να αποτελέσει τον έβδομο ξένο των “κίτρινων”. Αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια. Έκανε ντεμπούτο κόντρα στο Περιστέρι, στις 19 Νοεμβρίου, πατώντας παρκέ για 1:59, χωρίς να επιχειρήσει προσπάθεια και πραγματοποίησε τη δεύτερη και τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό, στις 15 Ιανουαρίου, σημειώνοντας τους πρώτους τέσσερις και μοναδικούς πόντους του (σε 20:20 συμμετοχής), ως παίκτης των “κίτρινων”.

Ο Πακ ήταν στους περισσότερους αγώνες εκτός εξάδας των ξένων, ενώ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, που δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει ούτε στις προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top