Αρβανίτης: «Να ξαναγίνει το παιχνίδι – Κανείς δεν έφτυσε την Τσαρούχα» (vid)

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης ανέφερε:

«Ο Άρης ζητάει να ξαναγίνει το παιχνίδι! Δεν υπάρχει κανένα φτύσιμο στην διαιτητή. Η απόφαση για την εκκένωση έθεσε κίνδυνο τόσες χιλιάδων φιλάθλων, μια και είχε τελειώσει εκείνη την ώρα και το παιχνίδι της Τούμπας. Όταν μια ομάδα δέχεται τέτοιες σφαγιαστικές διαιτησίες, αυτό συνιστά προσπάθεια οικονομικού αφανισμού».

Ακόμη, ο αντιπρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ δήλωσε:

«Τελειώσαμε το συμβούλιο στις 6 το πρωί. Όσον αφορά την ένσταση που κάναμε, περιμένουμε να δικαιωθούμε και να ξαναγίνει το παιχνίδι! Όλο αυτό που έγινε σε βάρος μας, άλλη μια φορά, ήταν πολύ άδικο γιατί δεν είχε συμβεί το παραμικρό στο να φτάσουμε σε αυτό το σημείο ώστε να εκκενωθεί το γήπεδο. Μιλάμε για ένα γήπεδο που έχει κάνει έξι sold out όλη τη χρονιά και έχουμε και συνέχεια, ένα γήπεδο γεμάτο μικρά παιδιά και οικογένειες. Φρόντισε η κυρία Τσαρούχα να το αδειάσει. Όπως είχε προσπαθήσει να το κάνει στον αγώνα με το Λαύριο.

Η κοινωνία όλη βράζει, είναι στα κάγκελα! Το γήπεδο ήταν εκκλησία και διακινδύνευσε να αδειάσει όταν τελείωνε το ΠΑΟΚ – Ιωνικός και να βρεθούν 5.000 Αρειανοί και 10.000 ΠΑΟΚτσήδες στους ίδιους δρόμους… Η Αστυνομία επέμεινε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό όμως η κα. Τσαρούχα ήταν ανένδοτη. Το γήπεδο εκκενώθηκε, έγιναν φασαρίες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Ήταν 100% λάθος απόφαση, θα αποδειχθεί στην ένσταση που έχουμε κάνει. Θα προστατεύσουμε τον κόσμο του Άρη σε κάθε περίπτωση.

Για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα: «Όντως έπεσε ένας αναπτήρας. Και μια… καραμέλα. Το φτύσιμο στο πρόσωπο δεν έχει γίνει. Δεν είναι δυνατόν από την κερκίδα, άνθρωπος σε κίνηση, περίπου στο τρίποντο της δικής μας ρακέτας, με πλάτη στην κερκίδα, με 15 μέτρα μακριά και 4 μέτρα ύψος, να γίνει… σκοποβολή του σάλιου ενός φιλάθλου στο πρόσωπο της κυρίας Τσαρούχα. Ήμουν μπροστά, δεν υπάρχει. Δεν ισχύουν αυτά που γράφει το Φ.Α. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα βρίσκεται σε έναν δρόμο οικονομικής εξυγίανσης, θεωρήσαμε πως η προσπάθεια αυτή θα πάει στράφι εξαιτίας της κας. Τσαρούχα, οπότε αποφασίσαμε την εκκένωση για να μην τιμωρηθεί η ομάδα. «Όταν μια ομάδα δέχεται τέτοιες σφαγιαστικές διαιτησίες, εντός και εκτός έδρας, χάνει βαθμούς… Όταν συνεχίζεται αυτό το… βιολί, συνιστά προσπάθεια οικονομικού αφανισμού».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top