Θετικός ο Γκάλης για τη γιορτή του 22ου τίτλου!

Ο Νίκος Γκάλης, όπως και όλα τα μέλη της ομάδας του Άρη, που κατέκτησαν το Σούπερ Καπ το φθινόπωρο του 1986, έχουν προσκληθεί από τον Α.Σ. και την ΚΑΕ, ώστε να παρευρεθούν στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, στη διάρκεια της οποίας θα σηκωθεί στην….οροφή του Παλέ το 22o λάβαρο του Αυτοκράτορα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ ανταποκρίθηκε θετικά και εκτός απροόπτου θα είναι παρών στην εκδήλωση, με το οποίο θα γίνει η… αποκατάσταση της τάξης και θα αναγνωριστεί κι επίσημα ένας ακόμη τίτλος της ομάδας, που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Την πρόσκληση αποδέχθηκαν και άλλα μέλη της ομάδας, ενώ κάποιοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να είναι παρόντες, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Το σίγουρο, όμως, είναι ότι η παρουσία των πρωταγωνιστών εκείνης της επιτυχίας θα δώσει μια άλλη λάμψη στην τελετή, που θα γίνει το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Απρίλη (8 ή 9 του επόμενου μήνα, καθώς δεν έχει οριστεί ακόμη από τον ΕΣΑΚΕ) η μέρα του παιχνιδιού). Πηγή: pressaris.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top