Ξεκίνημα με πληρωμές στον Ηρακλή

Με πληρωμές “ζεσταίνει” την ομάδα η διοίκηση του Ηρακλή ενόψει του δύσκολου φινάλε της σεζόν, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

Η ενημέρωση του τμήματος αναφέρει:

Mε πληρωμές στο αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε η εβδομάδα προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα (Σάββατο στις 5). Η διοίκηση κατέβαλλε έναν μισθό στους αθλητές ώστε απρόσκοπτοι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να φέρουν εις πέραν την αποστολή τους. Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασαν οι Γοργόνης, Παπαντωνίου (άδεια από την τεχνική ηγεσία), ενώ αρχίζει να μπαίνει σε ρυθμούς ο Σεθ Άλεν.

Για ακόμη μία φορά αξίζει να τονιστεί η προσπάθεια που γίνεται απ’ τον μεγαλομέτοχο Θ.Ριζούλη, τον χρηματοδότη της ομάδας, Θ.Παπαδόπουλο, τη διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής και τη διοικούσα επιτροπή ώστε όχι μόνο να ξεπερνιούνται δεκάδες προβλήματα που παρουσιάζονται, αλλά και να διατηρείται το αξιόμαχο της ομάδας, ενώ δημιουργήθηκε δυο μέρες πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή η διοικητική ηγεσία της Ομάδας μαζί με τον ΓΣ καλύπτουν υποχρεώσεις τριών χρήσεων, δύο του παρελθόντος και μία η τρέχουσα, και το κάνει χωρίς να εμποδιστεί η προσπάθεια των αθλητών σε τεράστιο ποσοστό, έχοντας παράλληλα και τα ουκ ολίγα κόστη της καθημερινότητας της ομάδας, που όλοι όσοι ασχολούνται πολύ ή λίγο, γνωρίζουν πόσο μεγάλα είναι και πόσο δύσκολα καλύπτονται.

Μέλημα της διοίκησης είναι να στηρίξουν στο έπακρο τις ανάγκες της ομάδας ώστε οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία να έχουν όλα όσα χρειάζονται, στο μέτρο του εφικτού, για να επιτευχθεί ο στόχος, χωρίς δικαιολογίες, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς εφησυχασμό, χωρίς απουσίες.

Στον μεγάλο αυτόν αγώνα για αναβίωση του τμήματος από το «μηδέν» όλοι οφείλουμε να είμαστε παρόντες. Είμαστε στην τελική ευθεία και πάμε για κάθε αγώνα ξεχωριστά να πάρουμε το καλύτερο, πάμε σε κάθε αγώνα να δείξουμε ότι ο Ηρακλής επιστρέφει υγιής και δυνατός.

Στο τέλος όλοι θα κριθούμε – παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση – για το αν καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας την ιερά αποστολή που μας παρέδωσε ο κόσμος του Ηρακλή και για το αν αξίζουμε του χρόνου να συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε την πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Μέχρι τότε, όλοι οφείλουμε να είμαστε παρόντες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top