Άρης: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την εκδήλωση του 22ου τίτλου και το ματς με τον Προμηθέα

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε τον κόσμο της πως τίθενται στην στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» την Κυριακή 09/04 (15:45), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League, τελευταίας της κανονικής περιόδου, ενώ θα λάβει χώρα και η εκδήλωση που αφορά στον 22ο τίτλο των «κιτρίνων», ο οποίος πρόσφατα αναγνωρίστηκε από την ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 03/04 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» την Κυριακή 09/04 (15:45), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League, τελευταίας της κανονικής περιόδου.

Ο αγώνας με τον Προμηθέα είναι σημαντικός και εκτός παρκέ. Την ερχόμενη Κυριακή, θα λάβει χώρα μία σεμνή, πλην σημαδιακή εκδήλωση, που αφορά στον 22ο τίτλο του ΑΡΗ, ο οποίος πρόσφατα αναγνωρίστηκε πρόσφατα από την ΕΟΚ. Το λάβαρο της κατάκτησης του Super Κυπέλλου του 1986 θα κοσμεί από την Κυριακή την οροφή του «Nick Galis Hall», δίπλα στους υπόλοιπους 21 τίτλους της ομάδας μας. Το «παρών» θα δώσει η πλειοψηφία των μελών εκείνης της ομάδας, η οποία ουσιαστικά σήμανε την απαρχή της «Αυτοκρατορίας» του ΑΡΗ.

Ενημερώνουμε ότι η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ και καλούμε τους φίλους του ΑΡΗ να γεμίσουν το γήπεδο. Για παιδιά ηλικίας 7-14 ετών, ισχύει το παιδικό εισιτήριο (5 ευρώ).

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας, τόσο αυτά από το ξεκίνημα της σεζόν, όσο και του Β’ γύρου.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Προμηθέα διατίθενται:

*Από σήμερα Δευτέρα 03/04, μέσω της πλατφόρμας της Viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/

*Καθημερινές (Τρίτη – Παρασκευή), από τις 10:00 έως τις 18:00, από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

*Το Σάββατο 08/04 από τις 10:00 έως τις 14:00, από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Την Κυριακή 09/04 από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα στην μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και από τις 14:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη Viva.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top