ΟΔΚΕ: Στηρίζει τη διαιτησία ο Καλαφάτης

Στο γραφείο του υπουργού Μακεδονίας Θράκης βρέθηκαν στις 8 Μαΐου 2023, ο πρόεδρος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΟΔΚΕ), κ.κ. Παντελής Ελευθεριάδης και Θεόφιλος Παπαδόπουλος, οι οποίοι είχαν μία γόνιμη και εποικοδομητική επαφή και συνομιλία με τον υπουργό κ. Σταύρο Καλαφάτη.

Στη συνάντηση αυτήν τέθηκαν ζητήματα συνεργασίας μεταξύ πολιτείας και δομών που εξυπηρετούν τον αθλητισμό, ιδίως αναφορικά με το νευραλγικό χορό της διαιτησίας καλαθοσφαίρισης.

Οι εκπρόσωποι της ΟΔΚΕ εξήραν την μέχρι σήμερα έμπρακτη συμπαράσταση του κυρίου υπουργού, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας παρέχοντας κάθε διευκόλυνση και υποστήριξη που θεσμικά του επιτρέπεται.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που στο πρόσφατο παρελθόν ο κύριος υπουργός τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της ομοσπονδίας στην βόρεια Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο κύριος υπουργός εξήρε την μέχρι σήμερα δράση και πορεία της Ομοσπονδίας καθώς και την μεταξύ τους συνεργασία, υποσχόμενος να διατηρηθεί αυτή στο μέλλον από όποιο μετερίζι το επιτρέπει. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κύριος υπουργός στο ήθος και την αθλητική παρουσία των Ελλήνων διαιτητών καλαθοσφαίρισης που με την διαρκή επιμόρφωση που τελείται υπό την αιγίδα της ΟΔΚΕ, επιτρέπει την πλήρωση του σώματος των διαιτητών με πρόσωπα ικανά, καταρτισμένα να πάνω από όλα έντιμα και ηθικά στοιχεία στον χώρο του αθλητισμού, που τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης στον χώρο τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top