Στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών ο Λιόλιος ενόψει Ευρωμπάσκετ

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επισκέφτηκε την προπόνηση της Εθνικής Γυναικών, που αναχωρεί για προετοιμασία στην Πορταριά εν όψει Ευρωμπάσκετ. Μαζί του ήταν η υπεύθυνη αναπτυξιακού του μπάσκετ γυναικών και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Άννη Κωνσταντινίδου. Αμφότεροι μίλησαν στις αθλήτριες και έδωσαν τις ευχές τους.

Η Εθνική Γυναικών αναχωρεί σήμερα με προορισμό την Πορταριά, όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. H αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις 19 Μαϊου, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της με προπονήσεις, αλλά και φιλικούς αγώνες.

«Είναι χαρά και ευτυχία που συμμετέχουμε στο Ευρωμπάσκετ 2023 και συμμετέχουμε χάρη σε εσάς. Θέλω να γνωρίζετε και σας το λέω μέσα από την καρδιά μου είμαστε πάντα μαζί σας. Αυτή η Εθνική Ομάδα έχει ένα παρών και ένα μέλλον. Έχει μια συνέχεια. Είναι κάτι το οποίο χτίζεται σε κάθε διοργάνωση σε κάθε τουρνουά. Πρέπει όσες είναι πιο έμπειρες να μεταδώσουν τη φλόγα στις πιο νέες και όλοι μαζί με το προπονητικό επιτελείο να εκπροσωπήσετε την Ελλάδα όπως μόνο εσείς γνωρίζετε. Είτε τους καλύτερους παίκτες, είτε την καλύτερη ομάδα; Αυτή είναι η διαφορά της ομάδας. Την καλύτερη ομάδα. Τις επιτυχίες φέρνουν οι ομάδες κι εμείς πιστεύουμε σε εσάς», είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Η Άννη Κωνσταντινίδου ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τόνισε: «Έχετε κάποιες εβδομάδες μπροστά σας προετοιμασίας, όπου θα δουλέψετε, θα χύσετε ιδρώτα, αλλά πιστεύω πως το να παίζεις για την Εθνική Ομάδα είναι κάτι που δεν το βιώνουν πολλοί αθλητές και η περηφάνεια είναι μεγάλη. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι ένα ταξίδι που πρέπει να το χαρείτε και είμαι σίγουρη πως και η προσπάθειά σας θα αποδώσει καρπούς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top