ΠΑΟΚ: Τα (οκτώ) φιλικά στο μικροσκόπιο

Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναζητούν πηγές εσόδων για να τακτοποιήσουν τις φετινές οφειλές (εξόφληση και διακανονισμοί) και να είναι συνεπείς στις διαδικασίες απόκτησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα (ως τέλη Αυγούστου), ο Τακιανός συνεχίζει το recruiting (Σκανδιναυικό και μη…), ενώ παράλληλα ρυθμίζονται και θέματα προετοιμασίας.

 

Τα φιλικά προ των πυλών… Αργούν βέβαια ακόμα, ωστόσο φαίνεται οτι οι τελικές συζητήσεις έχουν προχωρήσει και ήδη το σταφ υπολογίζει σε μια “γερή” 8άδα τεστ. Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι όπως και πέρσι η αρχή θα γίνει κόντρα στην Ελευθερούπολη με πολύ ενδιαφέρουσα τη συνέχεια, η οποία περιλαμβάνει Μαυροσκούφεια (δύο ματς με Προμηθέα, Καρδίτσα), τουρνουά στο Περιστέρι (μέσα Σεπτεμβρίου) με Περιστέρι και πιθανόν ΑΕΚ, Λαύριο, το Σούπερ Καπ (ημιτελικός, μικρός ή μεγάλος τελικός) και ένα έξτρα ματς με τον Κολοσσό που θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη για μια σειρά φιλικών.

 

Βέβαια όταν γίνεται προγραμματισμός μέσα Ιουλίου για μια διαδικασία που θα αρχίσει να εξελίσσεται τουλάχιστον ενάμισι μήνα αργότερα, είναι πιθανές οι αλλαγές αντιπάλων και ημερομηνιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top