Αποσύρεται ο Ρίκι Ρούμπιο!

Μία μεγάλη απόφαση πήρε ο Ρίκι Ρούμπιο! Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο 32χρονος γκαρντ ανακοίνωσε μέσω δήλωσής του στην ιστοσελίδα της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ ότι αποσύρεται από το μπάσκετ για λόγους ψυχικής υγείας!

Ο Ρούμπιο κλήθηκε και επέστρεψε στη «φούρια ρόχα» φέτος, καθώς πέρυσι λόγω τραυματισμού δεν ήταν σε θέση να τη βοηθήσει στο Ευρωμπάσκετ.
Από το 2011 μέχρι σήμερα, ο βετεράνος γκαρντ αγωνίζεται στο ΝΒΑ, ενώ από το 2021 ανήκει στο δυναμικό των Καβαλίερς.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ευρώπη όταν θα έληγε το συμβόλαιό του και να αγωνιστεί σε μία από τις δύο ομάδες της Βαρκελώνης, δηλαδή, είτε στην Μπανταλόνα που έπαιξε από το 2005 μέχρι το 2009, είτε στην Μπαρτσελόνα, της οποίας τη φανέλα φόρεσε για μία διετία (2009-11).

Η δήλωση του Ρίκι Ρούμπιο στην ιστοσελίδα της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ:
«Αποφάσισα να σταματήσω την επαγγελματική μου καριέρα, ώστε να ασχοληθώ με την ψυχική μου υγεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ισπανική ομοσπονδία μπάσκετ για την στήριξη που έλαβα και την κατανόηση για την απόφασή μου. Σήμερα, η εθνική ομάδα της Ισπανίας έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα από ποτέ. Σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου, ώστε να αντιμετωπίσω αυτές τις στιγμές και όταν είμαι έτοιμος θα σας δώσω τις απαραίτητες πληροφορίες την σωστή στιγμή».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top