Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και χωρίς εκδήλωση η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος λόγω της κακοκαιρίας

Τη ματαίωση της εκδήλωσης για τη βράβευση των πολυτιμότερων της σεζόν 2022-23 και την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, λόγω των ανείπωτων καταστροφών της κακοκαιρίας Daniel, ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Η κλήρωση της Basket League της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (12/9) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Εκφράζουμε την οδύνη μας για την απώλεια των συνανθρώπων μας και την βιβλική καταστροφή περιοχών της Θεσσαλίας και νησιών των Βορείων Σποράδων λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Εκφράζουμε, επίσης, τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και την συμπαράσταση μας σε όσες και όσους είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται.

Προσευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει τα θύματα και να δώσει κουράγιο και δύναμη στους πληγέντες σε αυτές τις δύσκολες περιστάσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ότι σε ένδειξη σεβασμού στο πένθος των συνανθρώπων μας και των κρίσιμων στιγμών για μεγάλο μέρος της χώρας μας οφείλει να ματαιώσει την διεξαγωγή της πανηγυρικής Εκδήλωσης για την Βράβευση των Κορυφαίων της Basket League 2022-23, την Κλήρωση και την Παρουσίαση του νέου Πρωταθλήματος, που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών.

Η Κλήρωση της Basket League της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ παρουσία, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακή, των εκπροσώπων των ΚΑΕ και με ταυτόχρονη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού και των Μ.Μ.Ε. από το www.esake.gr».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top