Συγκινητικός Άρης: «Πού πας Ξανθέ; Η Dream Team Άρη Παραδείσου βρήκε τον ιδανικό κόουτς»

Με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ιωαννίδη η ΚΑΕ Άρης.
Ο «Ξανθός», ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, ήταν ο αρχιτέκτονας της ομάδας στη «χρυσή» περίοδο των «κίτρινων», οι οποίοι τον τίμησαν μέσω των social media, τονίζοντας «Ο Άρης δε θα ήταν αυτός που είναι χωρίς εσένα. Ο Άρης δεν είναι και δε θα είναι αυτός που είναι χωρίς εσένα».

Αφού αρχικά αναρωτήθηκαν: «Πού πας Ξανθέ; Πού πας, «Ξανθέ»; Εσύ που έκανες τον Άρη Αυτοκράτορα; Ανίκητο;».

Η ανάρτηση του Άρη

Πού πας, «Ξανθέ»;
Πού πας, «Ξανθέ»; Εσύ που έκανες τον ΑΡΗ Αυτοκράτορα;
Ανίκητο;
Πώς να καλύψουμε τέτοιο κενό;
Πού πας, Γιάννη Ιωαννίδη;
Πώς θα είναι ίδιος ο ΑΡΗΣ χωρίς εσένα στη ζωή;
Σήμερα δε θρηνούμε απλά την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας του ΑΡΗ. Σήμερα θρηνούμε την απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. Ο ΑΡΗΣ δε θα ήταν αυτός που είναι χωρίς εσένα. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι και δε θα είναι αυτός που είναι χωρίς εσένα.
Αλλά μην ανησυχείς… Η παρακαταθήκη που άφησες θα είναι ζωντανή στους αιώνες των αιώνων. Ο ΑΡΗΣ που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλης της Ελλάδας, ο ΑΡΗΣ που ένωσε όλη την Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ που έκλεινε μαγαζιά, κινηματογράφους και θέατρα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας κάθε Πέμπτη, είναι ο δικός σου ΑΡΗΣ. Το δικό σου δημιούργημα.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, μέγιστε. Η «Dream Team» ΑΡΗ Παραδείσου βρήκε τον ιδανικό κόουτς. Κι εκεί, «γκάζια» θα τους βάζεις… Γιατί η νίκη ήταν, είναι και θα είναι συνώνυμό σου…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top