Πρόστιμο στον Άρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Με συνολικό πρόστιμο ύψους 800 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Άρης από τον αθλητικό δικαστή για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«1. Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003): α) χρηματικό πρόστιμο ύψους πεντακοσίων (500,00) ευρώ για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και β) χρηματικό πρόστιμο ύψους τριακοσίων (300,00) ευρώ για ρίψη ομάδας αντικειμένων, ήτοι συνολικά χρηματικό πρόστιμο ύψους οχτακοσίων (800,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-2-24 και
2. Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003): α) για έτερα δύο (2) παραπτώματα μη δυνάμενα να χαρακτηριστούν ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικά για το άθλημα και β) για παράβαση των διατάξεων για την απαγόρευση χρήσης πανό που υποκινούν βία που έλαβαν χώρα κατά τον ως άνω αγώνα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top