Ξεσηκωμός στην ελληνική ομογένεια του Σικάγο για την εκδήλωση με τιμώμενο πρόσωπο τον Νίκο Γκάλη

Ο Νίκος Γκάλης ταξίδεψε ξανά στις ΗΠΑ, μετά από επτά χρόνια και θα δώσει μια ξεχωριστή αίγλη στην γιορτή του Γενικού Προξενείου του Σικάγο, η οποία είναι ανοικτή σε όλο τον ελληνισμό της περιοχής. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις τάξεις των Ελλήνων ομογενών επικρατεί ενθουσιασμός και μεγάλη προσμονή για την αυριανή εκδήλωση, με αφορμή την 25η Μαρτίου.

Όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας, η ελληνική εφημερίδα, που εκδίδεται στις ΗΠΑ: “Σύμφωνα με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Σικάγο, Εμμανουήλ Κουμπαράκη, κάθε χρόνο το Γενικό Προξενείο, με αφορμή την 25η Μαρτίου, διοργανώνει εκδήλωση, κατά την οποία επιλέγει να φωτίσει μια άλλη πλευρά της σύγχρονης Ελλάδας και τιμά τους πρωταγωνιστές του σήμερα.

Πέρσι το κεντρικό θέμα ήταν “οι σύγχρονοι ήρωες”, ενώ φέτος το επίκεντρο είναι “ο ελληνικός αθλητισμός”. Σε αυτό το πλαίσιο, ουδείς καταλληλότερος από τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Νίκο Γκάλη, για να παραστεί ως άξιος εκπρόσωπος του ελληνικού αθλητισμού.

Μάλιστα, ο Νίκος Γκάλης θα τιμηθεί για την συνολική προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα, με τους ομογενείς του Σικάγου να έχουν ανταποκριθεί με συγκίνηση και ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Γενικού Προξενείου και θα προσέλθουν για να γνωρίσουν από κοντά τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και να συνδιαλλαγούν με ένα “τέκνο της Ομογένειας των ΗΠΑ”, ο οποίος επέστρεψε και έλαμψε στην πατρίδα του”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top