ΑΕΚ: Ανανέωσε Μαυροειδή με ΕΠΙΚΗ ανακοίνωση ένα τρομερό βίντεο (Pic, vid)

Η ΑΕΚ συνεχίζει τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν και την Τρίτη (16/8) προχώρησε σε νέα σημαντική κίνηση η οποία δεν αφορά όμως σε προσθήκη αλλά σε παραμονή.

Συγκεκριμένα, η Ένωση ανακοίνωσε, μέσω ενός τρομερού βίντεο, πως θα συνεχίσει στην ομάδα ένας από τους πιο σημαντικούς της παίκτες, ο αρχηγός, Δημήτρης Μαυροειδής.

Η ΑΕΚ μάλιστα γνωστοποίησε το γεγονός με έναν αν μη τι άλλο ευφάνταστο τρόπο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Μαυροειδή που τονίζει χαρακτηριστικά πως θα παίζει μέχρι να… σβέσει ο ήλιος.

Η ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την προαναγγελία της παραμονής του Δημήτρη Μαυροειδή στην ΑΕΚ, μέσω του σχετικού βίντεο, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προχώρησε και στην επισημοποίηση της συμφωνίας της με τον 37χρονο φόργουορντ.

Με την ανακοίνωση που συνοδευόταν από πλήθος εγκωμίων για τον Μαυροειδή, και ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με άλλες παλιότερες και εξίσου «ιδιαίτερες»…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η σχέση της οικογένειας της Α.Ε.Κ. με τον Δημήτρη Μαυροειδή παραμένει εξαιρετικά ζωτική και καρμική.

Ο φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας, δεν μπορούσε να μην υπογράψει (σήμερα, 16/08) συμβόλαιο για 7η αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα, που μαζί της διέρχεται τα υπερανθρώπινα σπουδαία.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC συνεκτιμώντας την υψηλοφροσύνη, την ψυχοσύσταση και την υπεραξία του Αρχηγού συνήψε μαζί του συμφωνία ανανέωσης «κιτρινόμαυρης» καρδιάς αενάου διαρκείας, ήτοι «μέχρι να σβήσει ο ήλιος», όπως ο ίδιος αρέσκεται να δηλώνει.

Με εκφρασμένη την επιστημονική άποψη, ότι αυτός ο γίγαντας του σύμπαντος (ο ήλιος) «θα χάνει σταθερά όγκο και μάζα μετά από εκατομμύρια χρόνια», τότε η συμπόρευση ΑΕΚ και Μαυροειδή προμηνύεται μακρά και φωτοβόλος «εις τους αιώνας των αιώνων».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top