ΑΕΚ: «Φαίδων Κωνσταντουδάκης» η αίθουσα Τύπου στα Άνω Λιόσια

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως στο πλαίσιο της ανακαίνισης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, η αίθουσα Τύπου θα μετονομαστεί σε «Φαίδων Κωνσταντουδάκης».

Με τελετή ονοματοδοσίας που θα γίνει στις 5 Μαϊου του 2022, η ΚΑΕ ΑΕΚ πρόκειται να μετονομάσει την αίθουσα Τύπου του κλειστού των Άνω Λιοσίων σε «Φαίδων Κωνσταντουδάκης», με την κίνηση αυτή να έρχεται έπειτα από απόφαση της Διοίκησης και του Μάκη Αγγελόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Εκ των σκαπανέων της αθλητικής δημοσιογραφίας ο κ. Φαίδων Κωνσταντουδάκης.

Για την οικογένεια της Α.Ε.Κ. εκείνος, που σμίλεψε την πέτρα και έδωσε σχήμα στα όνειρα εκατομμυρίων συνενωσιτών, με τον γραπτό του λόγο, εκτοξεύοντας την αίγλη της «Βασίλισσας», η οποία συνεκλόνισε την αθλητική υφήλιο όταν κατέκτησε ενώπιον 80.000 εκστασιασμένων θεατών το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης στο Καλλιμάρμαρο, την 4η Απριλίου 1968.

Η μεταλαμπάδευση του ιερού αφηγήματος της 4ης Απριλίου φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κι ας πέρασαν χρόνια για ν’ αντιληφθούμε, ότι ο «Φρίξος Κώνστας» ή «Φάνης Κωστίδας» της ιστορικής εφημερίδας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ», ήταν ο ίδιος, που έγραψε ιστορία με την ακτινοβόλο σε υψηλά νοήματα αθλητική στήλη «Α-Ω» στο «Φως των Σπορ» (του δασκάλου του, Θεόδωρου Νικολαϊδη), ο ίδιος που ηγήθηκε ως -επί σειρά ετών- Διευθυντής του Πρωταθληματικού-Αθλητικού Τμήματος της «Ισχυρής Ομάδας» της κραταιάς «Απογευματινής». Ο ίδιος, που «έσπειρε το σπόρο» και αναδείχθηκαν δημοσιογραφικά φιντάνια και σε άλλα Μέσα Ενημέρωσης στα οποία εργάστηκε, από την Κρατική Τηλεόραση έως και τον «Δικέφαλο Αετό» και το aek-live.gr, με τα οποία συνεργάζεται σήμερα ως Σύμβουλος Έκδοσης και αρθρογράφος αντίστοιχα.

Βασικός συντελεστής της κινηματογραφικής ταινίας «1968». Οι μαρτυρίες του συνέβαλαν αποφασιστικά στην πληρότητα του σεναρίου.

Γενικά αποδεκτός από το σύνολο των Ελλήνων φιλάθλων, με επιτυχίες στο αγαπημένο του ρεπορτάζ, στο κυνήγι της αποκλειστικότητας, την πεμπτουσία της δημοσιογραφίας.

Η έφεση στη «λεξηπλασία» από πλευράς του το σήμα κατατεθέν της ανείπωτης δημοσιογραφικής διαδρομής του.

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ

Η Διοίκηση της ΑΕΚ ΒC και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος συναισθανόμενοι τη μεγίστη ευθύνη της αποστολής τους και στο πλαίσιο της αξιοποίησης και ανάδειξης των εγκαταστάσεων αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ονοματοδοσία της Αίθουσας Τύπου (Press Room) του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής, η οποία ανακαινίζεται ριζικά και θα αναφέρεται ως Αίθουσα Τύπου «ΦΑΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗΣ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top