ΑΕΚ: Μειώθηκε η ποινή της στο BCL, με 20% παρουσία φίλαθλων στα παιχνίδια της

Η ΑΕΚ μετά και την προσφυγή της στο CAS για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ κατάφερε να μειώσει την αρχική ποινή που της είχε επιβληθεί.
Δικαιώθηκε από το CAS σε ένα βαθμό η ΑΕΚ. Στην «Ένωση» αρχικά είχε επιβληθεί ποινή για κεκλεισμένων των θυρών στα εντός έδρας παιχνίδια της για όλη την επόμενη σεζόν. Έπειτα και την προσφυγή στο CAS η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει την ποινή της και την νέα αγωνιστική περίοδο η παρουσία των φίλαθλων της στα Άνω Λιόσια θα φτάνει το 20%. Μία παρουσία, πάντως, που θα έχει να κάνει μόνο με κατόχους διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Μετά την προσφυγή της AEK BC στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) για όσα συνέβησαν στον προημιτελικό αγώνα ΑΕΚ – Χάποελ Iερουσαλήμ στις 12 Απριλίου 2023, η ποινή που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ BC με ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 είναι η εξής:

ADVERTISING

1) Επιβάλλεται στην ΑΕΚ BC ποινή, που συνεπάγεται με κλείσιμο του 80% της έδρας της (Ano Liosia Olympic Hall).

2) Για τους αγώνες του BCL, η ΑΕΚ BC θα έχει το δικαίωμα να διαθέτει ΜΟΝΟ ονομαστικά Εισιτήρια Διαρκείας.

3) Η πρόσβαση στους χώρους και το γήπεδο της ΑΕΚ BC κατά τη διάρκεια των αγώνων BCL θα επιτρέπεται μόνο σε κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας, σε έγκυρα και ονομαστικά, διαπιστευμένους αξιωματούχους του BCL, στελέχη και προσωπικό της ΑΕΚ BC, τηλεοπτικό προσωπικό/σχολιαστές, εκπροσώπους ΜΜΕ, αλλά και σε όλους τους υπαλλήλους και τους προμηθευτές υπηρεσιών, που είναι απαραίτητοι για την οργάνωση του αγώνα.

4) Η ΑΕΚ BC θα πρέπει να λάβει μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει την είσοδο στο γήπεδο, σε οιονδήποτε δεν έχει εισιτήριο Διαρκείας και να μεριμνήσει έτσι ώστε όλοι οι υπόλοιποι

φίλαθλοι να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 300 μέτρων, από την πρόσβαση στο γήπεδο.

5) Η ΑΕΚ BC δεν έχει το δικαίωμα να προμηθεύσει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους φιλάθλους.

6) Η ΑΕΚ BC δεν θα έχει το δικαίωμα να αγοράζει εισιτήρια για φιλάθλους της για τους εκτός έδρας αγώνες της.

7) Επιπλέον, επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΒC πειθαρχικό πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top