Αγώνας δίχως αύριο

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ και μόνο με νίκη θα παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής. Από σήμερα ο Άρης ξεκινάει μία προσπάθεια για να υπερασπιστεί μέχρι τέλους την έδρα του, κάτι απαραίτητο αν θέλει να μείνει στην Basket League.

Το ευχάριστο για τον Σάββα Καμπερίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο κόουτς του Άρη θέλει να δει… τον Άρη του «Nick Galis Hall», ήτοι την ομάδα που μπορεί να περιορίσει τον αντίπαλο και να σκοράρει επαρκώς.

Στην προσπάθεια αυτή οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να έχουν δίπλα τους τον κόσμο. Το γεμάτο Παλέ έχει αλλάξει πολλές φορές τα (εις βάρος για τον Άρη) δεδομένα και στην ομάδα ελπίζουν ότι αυτό θα γίνει και σήμερα, έχοντας να αντιμετωπίσουν μία ποιοτική ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην 5η θέση.

Ο Ήφαιστος προέρχεται από νίκη επί του ΠΑΟΚ και διαθέτει αρκετές λύσεις στο ρόστερ του. Έχει την καλύτερη άμυνα στην Basket League και έχει πάρει εκτός έδρας νίκες όπως αυτή στο Περιστέρι, οπότε ο Άρης πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά για να φτάσει στη νίκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top