Αίτημα του Ηρακλή για αλλαγή ημέρας με Ολυμπιακό!

Ο Ηρακλής ζήτησε από την ΕΟΚ και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες του BasketPlus.Gr, να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου, που αρχικά έχει οριστεί για την Τετάρτη στις 5μ.μ. στο Ιβανώφειο. 

Οι “κυανόλευκοι” περιμένουν την απάντηση των “ερυθρόλευκων” για το αίτημά τους, καθώς είναι δεδομένο ότι θέλουν χρόνο για να λύσουν το ζήτημα με τους Τέιλορ, Φίνκε, Κουζέλογλου, αλλά και για να μπορέσουν να δώσουν την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο, καθώς Τετάρτη απόγευμα αρκετοί ακόμη εργάζονται.

Ο Ολυμπιακός θα απαντήσει αύριο, καθώς θα πρέπει να αλλάξει εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείου, και αναλόγως θα ανακοινωθεί αν ο αγώνας θα αλλάξει ημέρα, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως το διήμερο εκείνο υπάρχει η διοργάνωση του Super Cup, Σάββατο και Κυριακή, οπότε ίσως και πάλι δε θα υπάρχει η δυνατότητα τηλεοπτικής κάλυψης από την ΕΡΤ.

Επειδή όμως τη στιγμή που γράφονται όλα είναι ακόμη “ρευστά” και θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει ΑΝ θα υπάρξει αλλαγή ημέρας, και μετά τι θα γίνει με τηλεόραση, ώρα κλπ., ας περιμένουμε μέχρι αύριο για την τελική απόφαση…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top