Ακόμη δεν υπέγραψε ο Ολυμπιακός για τα “τηλεοπτικά”, οδεύει προς ΕΡΤ!

Τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ (Κυριακή 3/10, 17:00) στο ΣΕΦ, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ φαίνεται πως βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα.

Έπειτα από αλλεπάλληλες συζητήσεις και με γνώμονα το καλό του ελληνικού μπάσκετ, οι Πειραιώτες φαίνεται να προτιμούν την πρόταση της ΕΡΤ, παρότι είναι πολύ μικρότερη από αυτήν της Nova. Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλουν στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ενώ θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να παρακολουθούν σε ελεύθερο κανάλι τους αγώνες.

Η πρόταση της ΕΡΤ για την επόμενη χρονιά είναι 1,2 εκατομμύρια ευρώ (950 χιλιάδες καθαρά), την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Nova πρόσφερε περίπου 5 εκατομμύρια για μία τριετία. Συμφωνία οριστική δεν υπάρχει αυτή την ώρα, όμως όλα δείχνουν πως και ο Ολυμπιακός θα καταλήξει στην Δημόσια τηλεόραση.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συμβόλαιο του Ολυμπιακού εφόσον υπογραφεί, θα είναι το πιο ακριβό στην λίγκα, καθώς ο περυσινός πρωταθλητής Παναθηναϊκός έχει λαμβάνειν 760 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top