Αλεξανδρής: Να απελευθερωθεί από το μπαν ο Άρης

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio

-Για το ματς του Σαββάτου:

Πρέπει να δούμε πολύ θετικά το αποτέλεσμα γιατί σε περίπτωση που χάναμε θα υπήρχε πιο έντονος προβληματισμός για την συνέχεια. Η ομάδα δεν έδειξε στοιχεία προόδου. Η νίκη έστω και δύσκολα μετράει πάρα πολύ.

-Για αυτά που μπορούν να γίνουν:

Τα πράγματα είναι απλά. Να αποπληρωθούν τα χρέη ή να ρυθμιστούν για να απελευθερωθεί η ομάδα. Η ομάδα είναι δεσμευμένη να παίρνει παίκτες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Η πρώτη προτεραιότητα είναι να λύσει το θέμα του μπαν. Και εγώ κάποτε είχα έναν μικρό προϋπολογισμό. Είχαμε όμως, αξιοπρεπή πορεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τότε. Θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει από τώρα να γίνονται πράγματα. Όσο το μακραίνεις, τόσες δυσκολίες συναντάς.

-Για το αν πρέπει να χαλαρώσει ο Άρης:

Δεν πρέπει να χαλαρώσει, γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα αποτελέσματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα, με τις αλλαγές, οι ομάδες μεταβάλλονται σε δυναμικότητα πολύ εύκολα. Το Ρέθυμνο έκανε δύο μεταγραφές και άλλαξε πολύ γρήγορα εικόνα.

-Για τα επόμενα βήματα της ομάδας:

Εμείς οι Αρειανοί πάντα σκεφτόμαστε πως θα φτάσουμε ψηλά. Ο Χολαργός είναι εξαιρετική ομάδα και έχει σταθερή πορεία. Τι θα κερδίσουμε αν πάμε στο πλέι οφ; Να μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα και να μπουν από την αρχή στόχοι που θα συνάδουν με την πραγματικότητα.

-Για το πότε θα επανακάμψει η ομάδα:

Είναι θέμα συγκυριών. Θέλει πρόσωπα που να γνωρίζουν τα πάντα και να είναι μέσα στον Άρη. Με τα έσοδα που έχει το μπάσκετ δεν μπορείς να φτιάξεις πολλά πράγματα και να ανταγωνιστείς μεγάλες ομάδες. Να έρθει κάποιος που να αγαπάει την ομάδα και να θέλει μέσω αυτής να προοδεύσει και να μεγαλώσει επαγγελματικά. Ο κόσμος αγαπάει και στηρίζει την ομάδα του. Είμαστε από τις λίγε ομάδες που το έχουν αυτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top