Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…

Οι μετοχές της ΚΑΕ ανήκουν στον Νίκο Λάσκαρη, ωστόσο ο Άρης ανήκει στο λαό του. Ναι, ο Νίκος Λάσκαρης μπορεί να προσλάβει όποιον θέλει, αλλά αυτός θα είναι υποχρεωμένος με την ολοκλήρωση της χρονιάς να ακούσει την κριτική του κόσμου. Κριτική για την πορεία της ομάδας, κριτική για τον παίκτη ή για τον προπονητή, κριτική για την υλοποίηση του προγράμματος εξυγίανσης, δηλαδή αποπληρωμή των χρεών, όπως δεσμεύτηκε ο κ. Νίκος Λάσκαρης. Όχι κριτική γιατί τοποθέτησε «αντ’ αυτού» τον αδερφό του, Μάνο Λάσκαρη.

Και μια που πιάσαμε το θέμα των αρμοδιοτήτων. Για να μην κουράζω, αλλά και για να μην αποκαλύψω λεπτομέρειες και κάνω κακό στην ομάδα, τα παραθέτω τηλεγραφικά. «Ο καθένας στη δουλεία του και ο βλάχος στα τυριά του» λέει σοφά ο λαός.

-Κανένας, από το νυν ή ακόμα και το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, δεν έχει το βιογραφικό του αντιπρόεδρου της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Παπακυριάκη πάνω σε μπασκετικά θέματα. Γι’ αυτό και τοποθετήθηκε εκπρόσωπος των «κιτρινόμαυρων» σε ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ. Είτε ο νυν, είτε ο πρώην, Χαλβατζάκη θα ψήφιζαν στις πρόσφατες εκλογές. Εάν ψάχνετε κάτι, το μεμπτό…

-Το ρόλο του συνδετικού κρίκου, ιδιοκτήτη-διοίκησης-κόσμου, δεν μπορεί να τον έχει άλλος πέραν του προέδρου, Λευτέρη Αρβανίτη. Εάν δεν ήταν ο πρόεδρος, πολύ δύσκολα θα υλοποιούνταν οι αποφάσεις του ιδιοκτήτη για άδειο γήπεδο σε αγώνα πλέι οφ. Αλλά και σε άλλες περιπτώσεις όπου χρειάστηκε ο πρόεδρος ήταν καταλυτικός!

-Κανένας δεν γνωρίζει τόσο καλύτερα το εμπορικό δίκαιο από τον Θωμά Νικολό και δικαιολογημένα έχει επωμισθεί τα νομικά θέματα της εταιρείας. Και οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, πάνε και έρχονται.

Σπύρος Χριστοφορίδης χειρίζεται άριστα, όπως αποδεικνύεται από τις δικαστικές αποφάσεις, τις δικαστικές μάχες της εταιρείας.

-Και τέλος ο δικηγόρος και σύμβουλος του Νίκου Λάσκαρη, Γιώργος Σφυρής, ως σύμβουλος υπουργού, χειρίσθηκε άριστα την υπόθεση με το γήπεδο. Και μην ακούτε «φήμες», ο Άρης πρέπει να πανηγυρίζει σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες που χρησιμοποιούσαν κρατικά γήπεδα.

Ακόμα και τις εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων και των γραφείων ή για την κατασκευή του περιπτέρου στην έκθεση, Θεσσαλονικιός και Αρειανός τα ανέλαβε. Άσχετα, με την πάρα πολύ καλή δουλεία που έγινε και οι πάντες δίνουν συγχαρητήρια, βοήθησε στην επιλογή του ότι ήταν δίπλα στην ομάδα. Κρίνοντας, εκ του αποτελέσματος, πολύ καλή επιλογή. Και όλοι τους προσφέρουν ανιδιοτελώς. Κανένας δεν έχει μισθό, ούτε καν σαν μπόνους για την αναγνώριση της επιτυχίας. Τώρα εάν κάποιοι αισθάνονται αδικημένοι ή περιθωριοποιημένοι γιατί δεν γνωρίζουν τις… μεταγραφές τι να πω… Το σύστημα που ζητούν να εφαρμοστεί, όλοι να τα γνωρίζουν όλα, είχε εφαρμοστεί πέρσι. Και τις περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις τις μάθαμε από μια εφημερίδα. Μπράβο στους συναδέλφους, έκαναν άριστη δημοσιογραφική δουλεία, αλλά έπρεπε να το περιμένουν, ότι ο Δημήτρης Πρίφτης θα άλλαζε τους κανόνες και θα έβαζε καινούριους. Επίσης και με στεναχωρεί ιδιαίτερα, ότι κανένας δεν λέει, ούτε καν και η διοίκηση, τι έγινε πέρσι το καλοκαίρι με μια συγκεκριμένη μεταγραφή. Επειδή πολλοί μπερδεύτηκαν πέρσι και έγιναν πράγματα που μπορούν να … παρεξηγηθούν, γι’ αυτό και φέτος λειτουργούν μόνοι τους οι Λάσκαρης-Λάσκαρης και Πρίφτης. Εάν κάποιος αισθάνεται «ενοχλημένος» μια είναι η λύση, η παραίτηση.

ΥΓ1. Έχει καταντήσει εκνευριστική η τακτική του «Ιησού Χριστού» που ακολουθεί η ΚΑΕ Άρης. Τη «χαστουκίζουν» και γυρίζει και το άλλο μάγουλο. Πρέπει να παρεμβαίνει δυναμικά και να απαντάει «σκληρά» σε όσους προσπαθούν να της κάνουν, κακό.

ΥΓ2. Η ΚΑΕ Άρης δεν αποδέχθηκε πέρσι την πρόταση του ΟΠΑΠ για διαφήμιση στη φανέλα, η οποία ήταν και αρκετά… πλούσια, θα συζητήσει τώρα για το μίνιμουμ; Είπαμε ότι είναι νέοι στη διοίκηση αθλητικών εταιρειών, αλλά μη δίνουμε βάση σε… φήμες;

ΥΓ3. Τι θα κάνει η διοίκηση και συγκεκριμένα ο ισχυρός άντρας του Άρη με το «βαθύ λαρύγγι». Το οποίο μοιράζει απλόχερα φήμες για να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα. Εάν η ΚΑΕ Άρης δεν βγάλει ανακοίνωση-απάντηση για την τελευταία «βρώμα» που έβγαλε και φιλοξενήθηκε στην στήλη παρασκηνίων εφημερίδας, σημαίνει ότι μπορεί να λέει… αλήθεια.

ΥΓ4. Όντως και εμένα μου φαίνεται περίεργο. Εγώ «κυβερνητικός» και ο Γιάννης «αντιπολιτευτικός».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top