Αλλαγές στο πρόγραμμα της Stoiximan Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε 3 αλλαγές στο πρόγραμμα της Stoiximan Basket League για τη 14η και τη 15η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, το ματς Λαύριο-ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 30/1 αντί για 29/1 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ενώ το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Προμηθέας θα γίνει στις 13/2 αντί για τις 12/2.

Τέλος, η αναμέτρηση Λάρισα-ΑΕΚ θα διεξαχθεί στις 12/2 αντί για τις 13/2 που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Αναλυτικά:
«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα των δύο προσεχών αγωνιστικών:

Ο αγώνας Λαύριο Megabolt – ΠΑΟΚ mateco για την 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, αντί για το Σάββατο 29/1 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης τις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT Flix ΕΡΤ Sports 3.

Η συνάντηση ΠΑΟΚ mateco – Προμηθέας Πάτρας για την 15η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα γίνει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, αντί για το Σάββατο 12/2 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης τις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της ρέγκιουλαρ σίζον Λάρισα – ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, αντί για την Κυριακή 11/2 που είχε αρχικά οριστεί, στο ΕΑΚ Νεάπολης με ώρα έναρξης τις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top